Kategorije Premium sadržaj

A PREKRASNA JE: Beba ostavljena kod crkve u Sesvetama, policija moli pomoć

Širi dalje

Djevojčicu staru između pet i sedam mjeseci nepoznata je osoba prošlog četvrtka ostavila ispred župnog ureda Župe Dobrog pastira u Sesvetama. Policija moli građane da dojave ako imaju ikakvu informaciju o djetetu



U četvrtak, 20. srpnja 2017. godine oko 21.45 sati, u Sesvetama, Brestje,Ulica Ciklama 2A, ispred župnog ureda Župe Dobrog pastira, pronađeno je žensko dijete za koje je utvrđeno da bi moglo biti starosti od pet do sedam mjeseci.

Dijete je ostavljeno u dječjim kolicima, umotano u bijeli platneni prekrivač te odjeveno u žutu haljinu (s bijelim točkicama) bez rukava.

Svijetle je puti, plavih očiju i svijetloplave kratke kose.

‘Kako dosadašnjim provjerama i poduzetim mjerama i radnjama, policijski službenici nisu došli do korisnih saznanja, molimo građane da ako imaju bilo kakve informacije o identitetu djeteta, identitetu njenih roditelja te okolnosti o događaju, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj telefona 192, kao i e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr.

Foto.mup


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Zvonimir Hodak: Rijeke pravde postale su potočić, a Most je odletio u zrak

Hrvatski rašomon ide dalje. Svaka stranka ima svoje viđenje buduće vlade i vlasti. Izgleda kako…

50 sekundi prije

Silvijo Čabraja: Mogli smo unakaziti Rijeku

U posljednjem susretu 32. kola HNL-a nogometaši Lokomotive su kao domaćini u Kranjčevićevoj ulici svladali Rijeku 3-1 (2-0) te će iduće…

18 minuta prije

HGK: Rastu investicije u vinarstvu, ali treba urediti tržište i pojačati promociju

U sektoru  vinarstva zadnjih godina rastu investicije u vinarije i opremu, no potrebno je više…

47 minuta prije