Kategorije Premium sadržaj

Dalmatinski konobar na računu ostavio dirljivu poruku zagorskim vatrogascima

Širi dalje

Čitatelj nam je poslao fotografiju koju je snimio njegov prijatelj Miljenko Buzina, profesionalni vatrogasac Javne vatrogasne postrojbe Krapina, koji je već drugi put ovog ljeta na dislokaciji u požarima zahvaćenoj Dalmaciji, objavio je Zagorje.com



Kako je sa svojim kolegama, nakon gašenja požara u okolici Splita sredinom srpnja, prije četiri dana ponovo stigao na dislokaciju u okolici Benkovca, u rijetkim trenucima odmora zagorski su vatrogasci, među njima i Buzina, potražili osvježenje u jednom kafiću u Pakoštanima.

Ono što im je konobar napisao na računu, dirnulo je zagorske vatrogasce, koji su tako, uz besplatno piće, dobili i dirljivu uspomenu.

Inače, Buzina i njegovih trojica kolega iz JVP Krapina, kao i osmero kolega iz Zagorske JVP te šestoro iz zagorskih DVD-ova, u ovim trenucima upravo se vraćaju u Zagorje, a u Zaboku će ih dočekati predstavnici Krapinsko-zagorske županije na čelu sa županom Željkom Kolarom, kako bi im se osobno zahvalili za njihov predani i požrtvovni rad.

MP//zagorje.com

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od
Tagovi vatrogasci

Najnovije

Srušen svjetski rekord u skijaškim skokovima. Pogledajte let od 291 metara

Japanski  skijaš-skakač Ryoyu Kobayashi postavio je na Islandu neslužbeni svjetski rekord preletjevši 291 metar, što…

33 minute prije

Jurčević: ‘Vidim se kao ministra kulture, Hasanbegović nije u igri’

Pregovori za formiranje nove parlamentarne većine i nove vlade nastavljaju se u ponedjeljak, a još…

2 sata prije

Tužan prizor omiljenog mjesta bogatih. Hotel je ostao bez glavne atrakcije

Na jednoj od slikovitih serpentina koje se uspinju prema Furkapassu, alpskom prijevoju u južnoj Švicarskoj, na nadmorskoj…

3 sata prije