Kategorije Premium sadržaj

Đapić: Današnja izjava Ivana Anušića dokaz je zašto ga treba podržati

Širi dalje

Razgovor Ivana Anušića za N1 jasno pokazuje zašto sam bez imalo zadrške podržao njegovu kandidaturu za župana OBŽ i napravio koaliciju za lokalne izbore i za grad Osijek.



Britko, jasno i bez imalo krzmanja očitovanje o nezadovoljstvu koalicijom, a posebno ponašanjem SDSS i Pupovca govori o kakvom je snažnom karakteru riječ! Ivan Anušić ne kalkulira kad su u pitanju nacionalni interesi i očuvanje hrvatskog ponosa!

Hrvatski branitelj, koji je kao golobradi mladić prošao sva ratišta po Hrvatskoj i BiH, koji je izgubio i rođenog brata, hrvatskog dragovoljca, zna što je iskonsko hrvatstvo i nikad ga neće zanijekati!

Kada sam odlučio apsolutno podržati Ivana Anušića za župana, glavni razlog nije bila njegova uspješnost u vođenju županije u tekućem mandatu koje je bilo izvanredno, već prije svega zato što je istoku Hrvatske potreban ovakav nacionalni “fajter”, koji poštuje potrebe svoje stranke, ali političar koji poznaje srce i dušu Slavonije i Baranje!

>>> Ivan Anušić: Bio bih puno sretniji da nismo u koaliciji s ovakvim SDSS-om

Svaki iole racionalni domoljub na istoku Hrvatske ima čast i mogućnost podržati svojim glasom ovakvog čovjeka!

Ne propustimo priliku da Ivan  Anušić bude izabran u prvom krugu predstojećih lokalnih izbora, s najvećim brojem glasova u Hrvatskoj! To će biti poruka nacionalnoj Hrvatskoj, to će biti poruka i njegovoj stranci, to će biti i poruka Pupovcu i sličnima!

Pokažimo svima da cijenimo svoje prave ljude!

Anto Đapić/Foto: osječkatv


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Vrkljan pisao Grbinu: Raskrinkao sam tvoju podavlu “desnim strankama”

Nakon što ga je prozvao na press konferenciji Milan Vrkljan bivši saborski zastupnik, uputio je…

32 minute prije

Vedrana Rudan objavila da ima rak, već je operirana u Zagrebu

Vedrana Rudan objavila je da ima rak. Iz njezinog bloga može se zaključiti da je…

9 sati prije

Zorici Kondži zbog Tita zabranjen nastup na Euroviziji

Još malo nas dijeli od početka ovogodišnjeg Eurosonga na kojemu će hrvatsku predstavljati Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna,…

12 sati prije