Kategorije Premium sadržaj

Đapić u Budnici ogolio Milanovića

Širi dalje

Razgovor s Antom Đapićem je u večerašnjoj Budnici bio, s jedne strane totalno ogoljavanje hrvatskih politika i političara, s druge strane serija prijedloga i modela za rješavanje kroničnih problema države i hrvatskog naroda.



Doznajte u emisiji tko je glavni problem ili neprijatelj hrvatskog naroda u BiH danas, srpska ili bošnjačka politika, ili kako jedan dio, kako ih Đapić naziva lažne desnice u Hrvatskoj uporno nameće – Dragan Čović i hrvatska državna politika?

Zbog čega realno uvjerljivo manjinska antifa i ljevičarska struktura uspijeva Hrvatsku držati paraliziranom, u čemu je snaga Pupovca, u koaliciji s HDZ-eom ili u antifi i ljevici?

Zašto lažna desnica svoje politike svodi na jaukanje i zapomaganje pred udarima kao što je austrijski na komemoraciju u Bleiburgu ili ovaj udružene antife, globalista i Srba sa Sljemena koristeći Aleksandru Zec, zašto umjesto rješenja lažni proroci nude suze i očaj?

Čut ćete što Đapić misli o Plenkovićevoj polemici s Raspudićem, o Plenkovićevim dobrim i lošim ministrima, uzdanicama i slabim točkama drżave i HDZ-a?

Đapić je komentirao mogućnosti i ograničenja Karoline Vidović Krišto, Penavino stranačko priopćenje o BiH s mirisom Hasanbegovića, osvrnuo se na sukobe i stvarne razloge sukoba među Suverenistima, na značaj i ulogu Pupovca, antife, ljevice i propuste hrvatske države kad su nacionalne politike sjećanja u pitanju.

Je li Zoran Milanović uistinu radikalno promjenio stavove ili se radi o prjevari desnog nacionalnog izbornog tijela, kakva je uloga MOST-a u tim Milanovićevim pokušajima, te, kakav su stav imali o Tuđmanu današnji najradikalniji kritičari Plenkovića?

Ima li rješenja za hrvatsku državnost pred demografskim slomom, u čemu je rješenje svih hrvatskih državnih problema i kako ga postići?

Boji li se HDZ svoga naroda i što ih priječi iskoračiti iz nemoći državnog poretka?

Anto Đapić bez ustezanja. Pogledajte Budnicu.

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Adio, Luko. Posljednji pozdrav hrvatskomu bardu Luku Paljetku

Bio sam mnogo prije ceste i mnogo prije gladi, putnik na ovome putu. (više…)

6 sati prije

Pohvalio se fotografijom: Andrej Plenković proslavio prvu pričest sina

Predsjednik Vlade Andrej Plenković pohvalio se na društvenim mrežama velikim danom svog starijeg sina Marija.…

6 sati prije

Građanima Srbije masovno stižu pozivi za vojne vježbe

Posljednjih tjedana na adrese vojnih obveznika diljem Srbije ponovno masovno stižu pozivi za vojne vježbe.…

6 sati prije