Kategorije Premium sadržaj

Glavaš pozvao novinarku Indexa da se sama javi da ju policija ne privodi

Širi dalje

Branimir Glavaš je putem Facebooka pozvao Deu Redžić,  bivšu novinarki  portala Index da se sama javi na sud u Osijeku kako ju policija ne bi privodila.



Bivšu novinarku Indexa Glavaš je, kako piše u objavi, tužio zbog klevete i uvrede časti jer ga je nazvala ratnim zločincem. Objavio i preslike iz sudskog spisa u navodeći da joj sudski pozivi nisu uručeni.

Ročište je, piše Glavaš, zakazano za sutra ( četvrtak  27. siječnja) pred Općinskim sudom u Osijeku:

“Za sutra u 12,00 h sati pred Općinskim sudom u Osijeku imam zakazanu raspravu u kaznenom postupku protiv Dee Redžić (tada novinarke portala Index.hr)- koju sam tužio jer me nazvala ratnim zločincem.

S obzirom na to da se dotična okrivljenica za počinjenje kaznenog djela klevete nije pojavila na posljednjoj raspravi, a uvidom u spis sam utvrdio kako joj se pozivi ne mogu uručiti, ovim putem pozivam dotičnu okrivljenicu da se sutra u 12,00 h pojavi na Općinskom sudu u Osijeku, u sudnici broj 12, a sve kako se njezina nazočnost ne bi morala osiguravati dovedbenim nalogom i kako bi se izbjegli nepotrebni (i očito priželjkivani) medijski cirkusi.”

Branimir Glavaš tužio je i Zorana Šprajca s RTL-a iz istog razloga. Urednik RTL Direkta Glavaša je nazvao  ratnim zločincem.

Zanimljivo je da je Glavaš sinoć gostovao  na RTL-u upravo kod Šprajca, što je bio svojevrsni javni pokušaj mirenja, no kako je emisija završila svađok (“Ti si klevetnik”, vikao je Glavaš ) do mirenja očito nije došlo, o čemu više možete čitati OVDJE.

M.M. /Foto: YouTube

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Vesna Pusić: DP je sigurnosno opasan za Hrvatsku. Milanović mora reagirati!

Bivša ministrica vanjskih poslova Vesna Pusić komentirale je pregovore nakon izbora. Tvrdi da je domaća…

10 sati prije

Plenković: Načelno imamo 83 ruke, a Nina je suho zlato. Bit će u idućoj Vladi

Predsjednik Vlade Andrej Plenković sudjelovao je na svečanom otvorenju nove zgrade Srednje škole Čakovec, a…

14 sati prije

Ministrica o uhićenju pomoćnika: Spriječili smo pokušaj prevare od 3.2 mil. eura

Nakon nove akcije EPPO-a u kojoj su uhićeni bivši pomoćnik ministrice, bivši dekan i bivši profesor…

16 sati prije