Kategorije Premium sadržaj

I Rusi ismijavaju Vučićev susret s Trumpom: Usporedili ga s pozom Sharon Stone

Širi dalje

Glasnogovornica Ministarstava vanjskih poslova Rusije Maria Zakharova ismijala je posjet Aleksandra Vučića Sjedinjenim Američkim Državama, točnije njegovu poziciju u Bijeloj kući tijekom razgovora s Donaldom Trumpom.



Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer Kosova Avdullah Hoti, potpisali su 4. rujna u Bijeloj kući sporazum o ekonomskoj suradnji koji uključuje i teme Blisikog istoka, LGBT zajednicu, Hesbollah i još nekoliko tema.

Po objavi fotografije na kojoj Vučić sjedi pred Trumpom kao na optuženičkoj klupi posprdnim komentarima oglasili su se mnogi a među njima i rusko ministarstvo vanjskih poslova.

Zakharova je na svom Facebooku uporedila Vučićevu fotografiju iz Bijele kuće s kultnom scenom iz filma “Sirove strasti” koju je izvela Sharon Stone.

Fotografija koju je podijelila Zakharova naišla je na ismijavanje na gotovo svim društvenim mrežama.

“Ako ste pozvani u Bijelu kuću, a stolica je postavljena kao da vas ispituju, sjedite kao na fotografiji broj dva, tko god da ste. Vjerujte mi”, napisala je Zakharova.

https://twitter.com/markodjuric/status/1302364273046433792?ref_src=twsrc%5Etfw
Na njen post reagirao je direktor kancelarije za Kosovo Vlade Srbije Marko Đurić, inača član srpske delegacije u Washingtonu,  koji je stao u obranu predsjednika Vučića, a nehotično jednu mnogo goru stvar po srbijanskog predsjednika

“Zamisli taj predsjednik nijednu ružnu riječ protiv Rusije nije rekao, čak ni na tom mjestu. A zamisli taj predsjednik je kod ruskog predsjednika po sat i po vremena čekao na prijem i nikada nije tražio posebnu stolicu. Ja vam ne dozvoljavam da napadate ponosnu Srbiju. Sram vas bilo”, napisao je Đurić.

https://twitter.com/MiroslavShantic/status/1302365764368949250?ref_src=twsrc%5Etfw
M. Marković/foto: ss

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Srušen svjetski rekord u skijaškim skokovima. Pogledajte let od 291 metara

Japanski  skijaš-skakač Ryoyu Kobayashi postavio je na Islandu neslužbeni svjetski rekord preletjevši 291 metar, što…

2 sata prije

Jurčević: ‘Vidim se kao ministra kulture, Hasanbegović nije u igri’

Pregovori za formiranje nove parlamentarne većine i nove vlade nastavljaju se u ponedjeljak, a još…

4 sata prije

Tužan prizor omiljenog mjesta bogatih. Hotel je ostao bez glavne atrakcije

Na jednoj od slikovitih serpentina koje se uspinju prema Furkapassu, alpskom prijevoju u južnoj Švicarskoj, na nadmorskoj…

5 sati prije