Kategorije Premium sadržaj

Ivana Bodrožić je Božu Petrova nazvala fašistom ubog izjava o LGBT-ju

Širi dalje

Nakon što je Nikola Grmoja  predložio da se izglasa Antipedofilski zakon i stao u zaštitu djeca od LGBT propagande i prerane seksualizacije, a Božo Petrov stao u njegovu obranu, ne prestaju reakcije javnosti.



Jutros se na tu temu na Facebooku oglasila i književnica Ivana Bodrožić  i vrlo grubo izvrijeđala Petrova nazvavši njegove izjave fašističkim

“Dugo nisam čula tako fašističku izjavu kao sinoćnju Bože Petrova da ‘oni moraju shvatiti da su manjina i da im mi to toleriramo’.

Jedan psihijatar, jedan kršćanin, jedan mainstream političar ne može shvatiti primitivnost koncepta manjine i nas ‘bogom danih’ koji njima, eto, nešto trebamo tolerirati, a da nas pritom ničim ne ugrožavaju”, započela je Bodrožić objavu o  Petrovu i Grmoji.

“Odakle nama to pravo? Čime si zadužio ovaj svijet da nekoga toleriraš?

Božo Petrov i Nikola Grmoja žele odgajati svoju djecu kao da su njihovo vlasništvo i priječiti im informacije o svijetu i životu, čuvajući ih od ‘manjine’ previđajući činjenicu da baš ta njihova dragocjena djeca mogu proplakati svoje djetinjstvo i odrastanje zbog očevih izjava.

Život je često čudan i nadmudri nas uvijek, želim im da steknu takvu mudrost. I još nešto, Božo dragi i Nikola, u ovom izopačenom svijetu gdje bez razloga i svakog dana povređujete nas i naše građane, ja toleriram Vas.

Danas i svaki dan preponosna na svoje prijatelje i obitelj. Živjeli”, zaključila je Bodrožić.

M.M. /Foto: pxll

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Osuđeni Trgovački lanac Plodine! Varali su kupce i muljali s popustima

Trgovački lanac Plodine  te direktor nabave proglašeni krivima i kažnjeni zbog varanja kupaca lažnim akcijskim…

46 minuta prije

Bugarska bijesna zbog Milanovićeve izjave, veleposlanicu pozvali na razgovor

Izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića opet su izazvale diplomatski skandal. Bugarska je pozvala hrvatsku veleposlanicu u toj zemlji Jasnu Ognjanovac…

4 sata prije

Plenković o internoj anketi, pregovorima s DP-om i susretu s Milanovićem: Sve ste vidjeli…

Premijer Andrej Plenković rekao je u srijedu u Okučanima nakon obilježavanja 29. obljetnice vojno-redarstvene operacije…

4 sata prije