Kategorije Premium sadržaj

Karolina Vidović Krišto objavila imovinsku karticu, ima kuću od 2,5 milijuna kuna

Širi dalje

Magistra novinarstva Karolina Vidović Krišto, zastupnica s liste Domovinskog pokreta Miroslava Škore, objavila je svoju imovinsku karticu.



U Hrvatskom saboru izabrana je za predsjednicu Odbora za obitelj, mlade i sport te je članica Odbora za informiranje, informatizaciju i medije. Saborska plaća iznosi joj 20.425 kuna.

U rubrici ‘Primici koji se ne smatraju dohotkom i primici na koje se ne plaća porez na dohodak’ prijavila je i 1500 kuna mjesečnih prihoda.

Od nekretnina prijavljena je kuća s okućnicom od 332 kvadrata u Gornjem Stenjevcu u Zagrebu. Procijenjena na dva i pol milijuna kuna

, glasi na supruga kao i stan od 59 kvadrata u Novom Zagrebu, vrijedan 620 tisuća kuna.

Na supruga glasi i automobil VW Touran 2.0 TDI, vrijedan 80 tisuća kuna.

Vidović Krišto prijavila je štednju na osnovi osiguranja od 10.790 eura, a suprug po istoj osnovi ima štednju od 9900 eura. Prijavila je i da je predsjednica Zaklade za hrvatsku povijest.

Imaju kredit podignut 2019. na iznos od 577. 806 kuna uz mjesečnu ratu od 3371 kunu.

Karolina je u braku Ivicom Krišto i imaju četvero djece.

Ivica Krišto (rođen 1974., Livno, BiH), suprug Karoline Vidović Krišto, po obrazovanju je inženjer poljoprivrede. Zaposlen je u MORH-u, bojnik je po činu. Hrvatsko vojsci je pristupio 1. srpnja 1998.godine, odlikovan je Spomenicom Domovinskog rata. Njegova plaća iznosi 9.280 kuna.

Megy M. /Foto: press

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Zorici Kondži zbog Tita zabranjen nastup na Euroviziji

Još malo nas dijeli od početka ovogodišnjeg Eurosonga na kojemu će hrvatsku predstavljati Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna,…

1 sat prije

Plenković: Imamo više od 76 ruku, a imamo i plan za manjine

Predsjednik HDZ-a i premijer tehničke vlade Andrej Plenković najavio je u ponedjeljak da će sutra…

3 sata prije

U Španjolskoj uhićeno 11 srpskih kriminalca. Zarobili su i mučili pet Srba

U Španjolskoj je uhićeno 11 pripadnika srpske kriminalne organizacije pod sumnjom da su ondje napali konkurentsku srpsku…

4 sata prije