Kategorije Premium sadržaj

MAMIĆ PREKINUO ŠUTNJU: “Do mene su došle sjajne vijesti, ne mogu čekati da ovo objavim!”

Širi dalje

Iako je bio najavio pauzu do 6. travnja, za kad je zakazao novu press konferenciju,  Zdravko Mamić je na Veliku subotu, dan prije Uskrsa, s pratiteljima na Facebooku objavio kako ima sjajne vijesti. O čemu se radi objasnio je u statusu.



“Drage prijateljice i prijatelji, danas su do mene stigle sjajne vijesti – istrage protiv sudaca koje sam teretio za reketarenje, kriminalne radnje i malverzacije su uznapredovale, a ubrzo ću i ja biti ispitan o svim dokazima, te saznanjima koja imam.

Iako sam obećao da se neću o tim temama javljati do press konferencije u utorak, zbog ovih spoznaja o tome da hrvatska država na čelu s ministrom Malenicom, premijerom Plenkovićem i predsjednikom Milanovićem ipak ima snage obračunati se s kriminalom u pravosuđu, odgađam press konferenciju kako bih državnim organima ostavio dovoljno prostora i vremena za prikupljanje informacija i dokaza prije nego što ih iznesem u javnost, te im time pružam šansu da u očima građana povrate djelić svojeg povjerenja.

S obzirom da je moja prijava 6 mjeseci stajala u ladici, zahvalan sam svakome od vas 150 tisuća i medijima što ste uspjeli povesti državni aparat u proces čišćenja od nametnika. Prevarantima, lažljivcima, reketarima, zlostavljačima i krivosucima nije mjesto u pravosuđu i zato borbu za #ReformaPravosuđa nastavljamo u utorak, prva objava je u 8:30!”, napisao je Mamić.

U danima Velikog tjedna Mamić je najavio je mirovanje kako bi blagdane Uskrsa mogli provesti u miru, a novu pressicu   (za koju je sad  objavio da je odgođena) bio je zakazao za utorak 6. travnja.

“Drage prijateljice i prijatelji, obzirom na svete dane ispred nas i teške teme, dokaze i optužbe koje svakodnevno iznosim, odlučio sam od danas do utorka 6. travnja prestati s objavama novih dokaza i optužbi vezanim uz #ReformaPravosuđa kako biste vas 150 000 blagdane mogli provesti u miru, s obitelji.

Iz istog razloga sazivam press konferenciju u utorak, 6. travnja u Hotelu Mepas (Mostar) točno u podne! Pozivam sve predstavnike medija da budu na press konferenciji na kojoj ću iznijeti do sada nespomenute detalje i dokaze. Vidimo se!”

Zdravko je prije famozne pressice 16. ožujka u Mostaru  imao nešto manje od 50-ak tisuća fanova, a danas, dva tjedna kasnije ima čak 151 tisuću.

Drage prijateljice i prijatelji, danas su do mene stigle sjajne vijesti – istrage protiv suda koje Sam teretio ZA … </ p> Objavljuje Zdravko Mamić u & nbsp; Subota, 3. travnja 2021. </ blockquote> </ div>


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Tarikova supruga ljuta na gledatelje: “Oni nisu shvatili bit ovog showa”

U subotu na večer na HTV-u kreće veliko finale 13. sezone showa "Zvijezde pjevaju". Za…

29 minuta prije

Tisuće na Susretu katoličke mladeži u Gospiću, nazočili biskupi i ministri

U subotu je u organizaciji Gospićko-senjske biskupije upriličen 12. Susret hrvatske katoličke mladeži u Gospiću,…

53 minute prije

U Zagrebu sin ubio majku pa otišao u kafić na piće. Policija objavila detalje

Jučer se u Zagrebu dogodilo ubojstvo. Prema jučerašnjim neslužbenim informacijama, sin je ubio majku. Zločin…

1 sat prije