Kategorije Premium sadržaj

Marijan Križić u četvrtak u predizbornoj “Budnici”, bit će napeto

Širi dalje

“S Marijanom Križićem, jednim od ponajboljih hrvatskih političkih komentatora nacionalno-kršćanske provenijencije u Budnici, četvrtak, 13. svibnja u 20 sati na Osječkoj TV, u 20 i 05 na Mreža TV Zagreb, Dalmacija TV Split, Diadora TV Zadar, te u petak na SBTV u 21 sat”, stoji u najavi predizborne  Budnice.



Gledatelji će imati priliku čuti hladne, racionalne i jasne analize političkih kandidata i realnog stanja predizborne političke ponude u Zagrebu, Osijeku, Vukovarsko-srijemskoj i Splitsko-dalmatinskoj županiji, u Splitu, zatim na Banovini.

Iako će naglasak biti na tim regijama i gradovima, bit će govora o političkim procesima u cijeloj Hrvatskoj.

Kako će završiti politička bitka za Zagreb i imaju li Zagreb i Hrvatska u cjelini odgovor na ultraljevičarsku globalističku revoluciju, hoće li Ranko Ostojić Splitu i Dalmaciji uspjeti zalijepiti svastiku s Poljuda, hoće li HDZ po prvi puta izgubiti Vukovarsko-srijemsku županiju i dobiti grad Osijek pod silinom karizmatičnog Anušića, kakve procese zazivaju nevjerojatne srpske provokacije u Vukovaru (…)

Može li teško kompromitirani Dumbović ponovo osvojiti Petrinju, hoće li Sisak opet biti poligon partizansko-boljševičkih pokusa Ikić Baniček, kako će se na nadu jednoga dijela naroda reflektirati nevjerojatno perverzna kampanja Miroslava Škore i prljavštine iz njegove radionice koje iskaču svaki dan pred šokiranim ljudima, a uz sve to, poseban naglasak će biti na demaskiranju platforme Možemo i Puljka u Splitu.

U emisiji ćemo prikazati poruku Frane Čirka Zagrepčanima te nekoliko skandaloznih dokumenata, koji će sami za sebe govoriti.
Budnica poziva na razum.

R.I. /Foto: osječkatv


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Povratnička inicijativa: Cilj je vratiti 500 tisuća Hrvata iz dijaspore u domovinu

Došli smo na 3,7 milijuna stanovnika u Hrvatskoj i 3,5 milijuna Hrvata izvan države, a…

5 sati prije

Analitičar: Grbin ima šanse za sastaviti Vladu kao Hajduk za titulu

Politički analitičar Jerko Trogrlić komentirao je pregovore nakon izbora. Trogrlić je odgovorio na pitanje je li…

6 sati prije

Završeni pregovori HDZ-a i DP-a: ‘Još nema dogovora oko većine’

Završio je sastanak u HDZ-a i Domovinskog pokreta održan Banskim dvorima. Iz obje stranke su…

6 sati prije