Kategorije Premium sadržaj

Marijana Petir: Potvrđujem podršku za još jedan predsjednički mandat

Širi dalje

Marijana Petir i u prvom krugu predsjedničkih izbora podržala je aktualnu predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović, a to je potvrdila i uoči sraza sa Zoranom Milanovićem.


Za Grabar-Kitarović kaže da je prepoznala najveći problem Hrvatske, lošu demografsku sliku te da je demografiju i traženje rješenja za populacijske mjere uspjela nametnuti kao glavne političke teme.

Tvrdi da je na međunarodnom planu Grabar-Kitarović napravila veliki iskorak i da danas gotovo ne postoji nitko na svijetu tko ne zna za Hrvatsku.

Osim navedenog Petir je još izjavila: ‘Posebno sam zadovoljna što je aktualna predsjednica podržala inicijativu o uvođenju slobodne nedjelje i dostojanstvenog radnog vremena.”

Dan uoči  izborne šutnje potvrdila je podršku Grabar Kitarović:

“Potvrđeno! Na završnom skupu u Zagrebu održanom u Novom Jelkovcu podržala sam Kolindu Grabar – Kitarović za još jedan predsjednički mandat jer predsjednik/ca osim ovlasti propisanih Ustavom, treba biti jamac vrijednosti našeg naroda i promicatelj nutarnje snage naroda te sukladnosti suživota svih građana, a ne samo nekih”, napisala je na Instagramu.

Marijana Petir planira izaći na parlamentarne izbore iduće godine, a njena lista na europskim izborima dobila je gotovo 50 tisuća glasova.

M.M. /Foto: Instagram

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Deur: Surđivao je sa Sorošem, nudio se Feralu, a danas glumi desničara

Na izjavu Nine Raspudića  "prije bih se poturčio nego podržao Plenkovićev HDZ", reagirali su iz…

9 sati prije

Osuđeni Trgovački lanac Plodine! Varali su kupce i muljali s popustima

Trgovački lanac Plodine  te direktor nabave proglašeni krivima i kažnjeni zbog varanja kupaca lažnim akcijskim…

11 sati prije

Bugarska bijesna zbog Milanovićeve izjave, veleposlanicu pozvali na razgovor

Izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića opet su izazvale diplomatski skandal. Bugarska je pozvala hrvatsku veleposlanicu u toj zemlji Jasnu Ognjanovac…

14 sati prije