Kategorije Premium sadržaj

Milan Vrkljan: Kome Milanović vraća dugove! On izjednačava Hrvatsku i Srbiju

Širi dalje

“Predsjednik Republike i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Republike Hrvatske Zoran Milanović danas popodne dao je zapovijed načelniku Glavnog stožera Oružanih snaga RH admiralu Robertu Hranju kojom se najstrože zabranjuje preleti vojnih zrakoplova iznad Zagreba i svih drugih gradova u Hrvatskoj”, piše saborski zastupnik Milan Vrkljan.



“Predsjednik Milanović naložio je načelniku Glavnog stožera OSRH da se odmah istraži i utvrdi odgovornost za uznemiravanje građana Zagreba.

Odlučnost i upornost kojom predsjednik Milanović pokušava Hrvatsku prikazati kao nepouzdanu državu koje se ne drži međunarodnih obaveza, a nas Hrvate kao politički nepismen narod, poprimio je zabrinjavajuće razmjere.

Svojim djelovanjem i izjavama Milanović Hrvatsku pokušava pozicionirati onoliko blizu ili daleko od naših saveznika u EU i NATO-u, koliko u toj globalnoj geostrateškoj poziciji pokušava osigurati istu takvu poziciju za Vučića i Dodika.

Hrvatski narod 1991. godine politički je pobjedio komunizam i Jugoslaviju a 1995.godine i vojnički. Posljednjih trideset godina hrvatski narod pokazuje političku zrelost i jako dobro zna da su nama EU i NATO saveznici, a ne Dodik, Vučić ili Putin.

Milanović kao predsjednik RH šalje političke poruke kako bi se pozicije Hrvatske i Srbije u međunarodnim odnosima izjednačile!!

Zato preleti Francuskih ili Američkih zrakoplova iznad hrvatskih gradova i Hrvatske nije uznemiravanje hrvatskih građana nego jasna poruka svima nama i cijelom svijetu da smo mi dio civiliziranog, slobodnog svijeta, koji se ujedinio u EU i NATO.

Upravo je u Ukrajini na djelu najgrublji napad diktature, anticivilizacijskog režima na demokraciju. U Ukrajini se vodi rat za cjelokupno čovječanstvo!!

Tada sam znao a sad sam i siguran da bi Hrvatska bila bolja država da Milanović nije izabran za predsjednika”, objavio je dr. Vrkljan.

M.M. /Foto: pxll


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Škoro o Radiću i Penavi. “Žalosno je da su u DP-u zabranili pjesmu Lijepa li si”

Osnivač Domovinskog pokreta i bivši predsjednički kandidat Miroslav Škoro dao je intervju u RTL Direktu gdje…

6 minuta prije

Povratnička inicijativa: Cilj je vratiti 500 tisuća Hrvata iz dijaspore u domovinu

Došli smo na 3,7 milijuna stanovnika u Hrvatskoj i 3,5 milijuna Hrvata izvan države, a…

10 sati prije

Analitičar: Grbin ima šanse za sastaviti Vladu kao Hajduk za titulu

Politički analitičar Jerko Trogrlić komentirao je pregovore nakon izbora. Trogrlić je odgovorio na pitanje je li…

11 sati prije