Kategorije Premium sadržaj

OPET JE LAGAO! Srbija bijesna na Vučića: “To je smešan virus, ima ga i na Facebooku” – video

Širi dalje

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić stao je danas u obranu doktora Branimira Nestorovića, liječnika koji se prije dva tjedna ‘proslavio’ svojim bizarnim stavovima o koronavirusu za kojeg je, između ostalog, ustvrdio da je to ‘nasmješniji virus u povijesti čovječanstva’.



Ne mogu trpjeti tu nepravdu. Da netko napada ove liječnike ovdje, da napadaju doktora Nestorovića, da napadaju ljude koji su ozbiljni i odgovorni. Nemojte lagati, nitko nije rekao da je ‘najsmješniji virus’. Nitko – rekao je danas Vučić.

Brojni  su u Srbiji vrlo brzo demantirali Vučića objavljujući video s press konferencije izu kojega se vidi da Vučić laže. Među prvi video je objavio bivši predsjednik Boris Tadić.

“Pogledajte kako izgleda Vučić kada laže i sa kojom ubedljivošću govori da lažu drugi.  E, tako Vučić izgleda svaki dan”, napisao je Tadić

https://twitter.com/BorisTadic58/status/1237755839097835524?ref_src=twsrc%5Etfw

I portal Nova.rs vrlo je brzo demantirao Vučića objavivši video Nestorovićevog izlaganja.

Ppulmolog Sveučilišne dječje klinike Tiršova u Beogradu Nestorović je 27. veljače,rekao kako koronavirus postoji samo na Facebooku, da su žene prirodno zaštićene estrogenom i da je virus, zapravo, smiješan.

Na konferenciji za medije koju je tada sazvao srpski predsjednik Aleksandar Vučić, a koja je više izgledala kao stand-up nastup nego obraćanje nekog medicinskog stručnjaka, doktor je odmah na početku kazao da nije ovdje zato što se priključio Vučićevoj stranci, a onda je, jedva susprežući smijeh, počeo nabrajati zbog čega sve misli da opasnosti od koronavirusa uopće nema.
– Ne mogu da vjerujem da se narod koji je preživio sankcije, bombardiranje i svakojako maltretiranje uplašio najsmješnijeg virusa u povijesti čovječanstva koji na Facebooku postoji – izjavio je Nestorović.

– Ja sam, recimo, na ovom sastanku bio protiv naručivanja maski i testiranja. Mislim da je to potpuno besmisleno. Pazite, da nemamo test, mi ne bismo znali da je epidemija. Već se zna da pada virulencija virusa, znači virus je sve slabiji i slabiji. I inače je slab – kazao je Nestorović i nastavio:

– Žene od koronavirusa štiti estrogen, imaju jako blagi oblik bolesti i praktički ne umiru od virusa. Prema tome, što se žena tiče, slobodno možete u Italiju u šoping. Čujem da će sad biti i veliki popusti pošto nitko živ neće da ide.’

https://twitter.com/veceivan/status/1237732689899335686?ref_src=twsrc%5Etfw

U Srbiji su od srijede zbog koronavurusa zabranjeni svi skupovi u zatvorenom prostoru s više od 100 ljudi, ali još nema potrebe za zatvaranje škola, odlučili su državni vrh i zdravstveni stručnjaci, a moguća je i odgoda parlamentarnih izbora zakazanih za 26. travnja.

U Srbiji je od 6. ožujka potvrđen prvi slučaj koronavirusa, do danas u 20 sati registrirano ukupno 24  osobe zaražene koronavirusom.

M. Marković/Foto: screenshot

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Uhićen Gerard Depardieu, 15 žena ga optužilo za seksualno nasilje

Slavni francuski glumac Gerard Depardieu (75) priveden je zbog optužbe za seksualni napad, pišu francuski…

54 minute prije

Mesić: Ne može se stvoriti Velika Srbija, oni su mala država na Balkanu

Stjepan Mesić je tijekom boravka u Prištini, na skupu PanAlbanci-Inter-Balkan-Euroatlantik, izjavio da se Velika Srbija…

2 sata prije

Rijeke pravde i pravednici, analiza jednog poraza

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović u Kninu je 7. travnja 2024., deset dana prije izbora,…

4 sata prije