Kategorije Premium sadržaj

Piksi urlao nakon gola: ‘Jeb*m li vam majku šiptarsku u pi*ku!’ – video

Širi dalje

Izbornik  reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, izazvao je pravi skandal jer je nakon  gola Dušana Vlahovića prostački psovao švicarskim nogometašima.



Bilo je to nakon drugog gola Srbije za vodstvo 2:1 u 35. minuti kad je izbornik Srbije, slaveći preokret, burno i prostački reagirao:

“Jeb*m li vam majku šiptarsku u pi*ku!”, urlao je Piksi, očigledno aludirajući na igrače albanskog porijekla koji igraju za Švicarsku.

Glavne zvijezde švicarske reprezentacije su kapetan Granit Xhaka i vicekapetan Xherdan Shaqiri, Albanci s Kosova. Shaqiri je zabio za vodstvo Švicarske, a Xhaka je proglašen igračem utakmice.

Slično se ponio i srijelac drugog  gola za Srbiju Dušan Vlahović koji se u slavlju primio za međunožje i pokazao ‘evo vam ga’

Shaqiri je prije četiri godine, na  SP-u u Rusiji, također zabio za Švicarsku protiv Srbije i gol slavio radeći albanskog orla. Na ovom SP-u je opet zabio Srbiji, što je slavio pokazujući suparničkim navijačima da ušute.

Na poluvrijeme se otišlo s 2:2 nakon što je u 44. minuti pogodio  Breel Embolo nakon asistencije Silvana Widmera, a konačni rezultat  3:2 postavio je Remo Freuler na početku drugog poluvremena.

Srbija više nija snage za ozbiljnu igru i ovim porazom oprostila se od Svjetskog prvenstva,  a Švicarska odlazi u drugi krug, gdje ih čeka Portugal.

 

Srbija je Svjetsko prvenstvo otvorila porazom od Brazila (0:2), nakon čega je remizirala s Kamerunom (3:3), iako je imala dva gola prednosti. Porazom od Švicarske 3:2, momčad izbornika Dragana Stojkovića Piksija osvojila je jedan bod, primla osam golova  i druga je najlošija momčad turnira

Piksi je do prije dva tjedna u Srbiji bio nacionalni junak, a nakon blažame na SP-u  prozvan je Kiksi i postao lik za sprdnju na društvenim mrežama.

M.M: /Foto: Twitter


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Vesna Pusić: DP je sigurnosno opasan za Hrvatsku. Milanović mora reagirati!

Bivša ministrica vanjskih poslova Vesna Pusić komentirale je pregovore nakon izbora. Tvrdi da je domaća…

14 sati prije

Plenković: Načelno imamo 83 ruke, a Nina je suho zlato. Bit će u idućoj Vladi

Predsjednik Vlade Andrej Plenković sudjelovao je na svečanom otvorenju nove zgrade Srednje škole Čakovec, a…

18 sati prije

Ministrica o uhićenju pomoćnika: Spriječili smo pokušaj prevare od 3.2 mil. eura

Nakon nove akcije EPPO-a u kojoj su uhićeni bivši pomoćnik ministrice, bivši dekan i bivši profesor…

21 sat prije