Kategorije Premium sadržaj

Preminuo poznati riječki novinar, imao je samo 48 godina

Širi dalje

U ranim jutarnjim satima 8. lipnja u riječkom Hospiciju napustio nas je kolega novinar Robert Ivanović. Otišlo je na taj način jedno od najdražih lica riječke medijske scene, otišao je vrijedni novinar uvijek spreman na druženje, nesebično dijeljenje informacija, otišao je jedan od onih kakvih je među nama sve manje, piše  Novi list.



Na njoj je proveo punih sedam godina obnavljajući najrazličitije novinarske poslove da bi kasnije postao urednikom, na vrhuncu svoje karijere i njezinim glavnim urednikom,

Radio je Robert i u kasnijim vlasničko-organizacijskim fazana koje je ta medijska kuća prolazila nerijetko prikupljajući i oblikuju novinarske priloge po čitave dane.

U društvenom i socijalnom smislu bio je jedan od onih novinara koji su istinski živjeli grad, svoju Rijeku. I ono najvažnije.  Robert Ivanović bio je istinski plemenuta duša. A one nas, na žalost prve napuštaju.

Od Ivanovića su se dirljivom porukom oprostile i njegove kolege s Kanala Ri.

“Posljednji pozdrav dragi Robi, jako nas je rastužila vijest o tvom odlasku. Jer najteže je kad odlaze jedni od nas.. Pamtit ćemo te kroz naša sjećanja o prvim danima Kanala Ri, po ludim feštama, po smijehu, po tvojoj beskrajnoj dobroti i kolegijalnosti.

Robert Ivanović, televizijski i radijski novinar i voditelj, radio je u nekoliko riječkih medija. Na Kanalu Ri 1999.bio je urednik sportske redakcije”, stoji u objavi.

Foto: Novi list


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Povratnička inicijativa: Cilj je vratiti 500 tisuća Hrvata iz dijaspore u domovinu

Došli smo na 3,7 milijuna stanovnika u Hrvatskoj i 3,5 milijuna Hrvata izvan države, a…

6 sati prije

Analitičar: Grbin ima šanse za sastaviti Vladu kao Hajduk za titulu

Politički analitičar Jerko Trogrlić komentirao je pregovore nakon izbora. Trogrlić je odgovorio na pitanje je li…

6 sati prije

Završeni pregovori HDZ-a i DP-a: ‘Još nema dogovora oko većine’

Završio je sastanak u HDZ-a i Domovinskog pokreta održan Banskim dvorima. Iz obje stranke su…

7 sati prije