Kategorije Premium sadržaj

Stanković najavio novog gosta, komentar Maje Sever postao hit

Širi dalje

Aleksandar Stanković ove će nedjelje ugostiti zanimljivog gosta u emisiji “Nedjeljom u 2”. Objavio je na službenoj Facebook stranici kako je riječ o poduzetniku Hrvoju Bujasu, a nakon najave javila mu se Maja Sever.



“Iz Šibenika je ,poduzetan je i glasan je (dobro, teško da je iz Šibenika ,a nije glasan). Hrvoje Bujas NU2”, stajalo je u objavi prije nego što ju je vidjela Sever te ga upozorila da nije dobro stavio razmak kod zareza.

“Krivo si stavio razmak kod zareza”, napisala mu je Maja, a njezin komentar počeo se masovno lajkati. U kasnije dorađenoj objavi, Aleksandar je ispravio nespretan razmak koji je Maja spomenula.

Hrvoje Bujas vodi udrugu Glas Poduzetnika koja ima blizu 13.000 članova a  posljednjih dana medijske stupce punio je polemikom s ministrom Tomislavom Ćorićem.

Prije dva dana članovi njegove udruge prosvjedovali su pred ministarstvom, položili vijenac i lampione s porukom ‘opraštamo se od poduzetništva u Hrvatskoj’.

Ćorić je kazao je kako je u trenutku prosvjeda bio u svom uredu u Vukovarskoj, ali da nije imao potrebu susresti se s predstavnicima Glasa Poduzetnika. Njihove poteze nazvao cirkusom, kazao da je sama inicijativa potpuno promašena, prozvao ih zbog morbidnosti u trenucima epidemije u Hrvatskoj. “Problem nalazi u gospodinu Bujasu i njegovoj sljedbi”, kazao je Ćorić

Bujas mu je ubrzo potom i odgovorio: “Likovi kao Ćorića u mojoj firmi ne bi mogli čistiti pod, nije niti za to kvalificiran, a kamoli da bude Ministar. Ministar je samo zato što ima partijsku knjižicu”, napisao je na Faceboku.

Megy M. /Foto: hrt

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Bugarska bijesna zbog Milanovićeve izjave, veleposlanicu pozvali na razgovor

Izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića opet su izazvale diplomatski skandal. Bugarska je pozvala hrvatsku veleposlanicu u toj zemlji Jasnu Ognjanovac…

30 minuta prije

Plenković o internoj anketi, pregovorima s DP-om i susretu s Milanovićem: Sve ste vidjeli…

Premijer Andrej Plenković rekao je u srijedu u Okučanima nakon obilježavanja 29. obljetnice vojno-redarstvene operacije…

54 minute prije

Milanović i Plenković u Okučanima, nad Hrvatskom lete Rafalei

Budnicom Orkestra Oružanih snaga ulicama Okučana u srijedu ujutro je počelo obilježavanje 29. obljetnice Vojno-redarstvene…

3 sata prije