Kategorije Premium sadržaj

Thompson objavio molitvu Gospi za sina Antu Mihaela i sve koji slično trpe

Širi dalje

Na Facebook stranici Marka Perkovića Thompsona uoči blagdana Velike Gospe objavljena je molitvu Gospi za teško bolesnog sina Antu Mihaela i “sve koji slično trpe”. Sandra i Marko Perković imaju petero djece, a 17-godišnji Ante Mihael, njihovo treće dijete, nakon zatajenja srca tjednima se bori za život.



“MOLITVA GOSPI ZA BOLESNU OSOBU:  O Marijo! Tko da nam bude moćnijim zagovornom pred tobom ako li ne Ti?

Ti si ona koja je postala svima sve i koja svima dijeliš u obilju milosti, i to tim više što ih oni više trebaju i što imaju manje nade za ljudsku pomoć.

Ne možemo ni pojmiti da Ti nećeš uslišiti uzdisaja bolesnika koji se k Tebi utječe, te molbi i zavjeta njegove mile rodbine i srdačnih mu prijatelja; molitava Tvojih svećenika i svih ostalih pobožnih osoba, koje mole i nadaju se jer dobro znaju koliko je Tebi milo kad možeš utješiti one koji uzdišu u ovoj suznoj dolini.

Premilostiva Djevice, ne ostavi bez nagrade ufanje kojim se Tvom materinskom milosrđu utječemo za našeg dragog i teško bolesnog Antu Mihaela. Podaj njemu i svima koji slično trpe zdravlje i učini da se skupa možemo što prije vratiti Oltaru kako bismo Ti zahvalili na udijeljenoj nam milosti. Amen”, navodi se u objavi.

Uz molitvu objavljena slika Gospe uz tekst:

“Vrati se k nama, Djevice Čista, ko zora što nam donosi dan. Vrati nam molitvu, vrati nam Krista, u srca naša i u naš stan! Nebo i zemlja pred Tobom kleče, sunce nas grije u ovaj čas! Utjeha Tvoja duše nam liječi. Ti si nam, Majko, nada i spas! Želimo Vam sretan i blagoslovljen blagdan Uznesenja naše Majke na nebo!”

MOLITVA GOSPI ZA BOLESNU OSOBU

O Marijo! Tko da nam bude moćnijim zagovornom pred tobom ako li ne Ti?

Ti si ona koja…

Objavljuje Marko Perković ThompsonNedjelja, 14. kolovoza 2022.

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Mehaničar otkrio koji automobil nikad ne bi kupio: “To je hrpa smeća”

Kupovina automobila može biti uzbudljivo, ali i stresno iskustvo. Mehaničar Victor Shack svojim je pratiteljima…

57 minuta prije

Glavni tajnik DP-a: “Da, našli smo se i dogovarali većinu bez SDSS-a”

Glavni operativac i tajnik Domovinskog pokreta Josip Dabro, koji je s Mariom Radićem i ključni pregovarač oko sastavljanja većine…

2 sata prije

VANDALIZAM! Hrvatski dom u Footscrayu išaran četničkoim znakovljem

Korisnik Twittera journovox69 objavio je dvije fotografije Hrvatske kuće u Melbourneu koja je išarana četničkim…

13 sati prije