Kategorije Premium sadržaj

Trump kao Mesić, osnovao Ured bivšeg predsjednika

Širi dalje

Donald Trump je u ponedjeljak otvorio ured na Floridi koji će voditi njegove poslove kao bivšeg predsjednika SAD-a i promicati program njegove administracije.



“Ured će biti odgovaran za vođenje korespondencija predsjednika Trumpa, javnih istupa i pojavljivanja te službenih aktivnosti kako bi se promicali interesi Sjedinjenih Država i nastavili propagirati programi Trumpove administracije kroz  promicanje, organiziranje i javni aktivizam”, kaže se u izjavi.

Objava o osnivanju ureda došla je istog dana kada je Zastupnički dom predao Senatu protiv Trumpa optužnicu za poticanje pobune u govoru prije upada Trumpovih pristalica u zgradu Kongresa 6. siječnja, Suđenje u Senatu bi trebalo početi 9. veljače.

U oproštajnom govoru posljednjeg dana svojeg predsjedništva, Trump je svojim pristašama rekao: “Vratit ćemo se na neki način”.

Otkako je prošle srijede odletio iz Washingtona na svoje imanje Mar-a-Lago na Floridi Trump se nije pojavljivao u javnosti.

LiIst Wall Street Journal je izvijestio da je posljednjih dana svojeg mandata Trump sa suradnicima razgovarao o formiranju nove političke stranke pod nazivom “Patriotska stranka”.

Trump je od izbora za predsjednika SAD-a  3. studenog, na kojima je pobijedio demokrat Joe Biden, neuspješno pokušavao osporiti i promijeniti njihov ishod, neutemeljeno tvrdeći da ih je izgubio zbog izborne prevare.

Hina/Foto: Occupy Democrats

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od
Tagovi Donald Trump

Najnovije

Deur: Surđivao je sa Sorošem, nudio se Feralu, a danas glumi desničara

Na izjavu Nine Raspudića  "prije bih se poturčio nego podržao Plenkovićev HDZ", reagirali su iz…

12 sati prije

Osuđeni Trgovački lanac Plodine! Varali su kupce i muljali s popustima

Trgovački lanac Plodine  te direktor nabave proglašeni krivima i kažnjeni zbog varanja kupaca lažnim akcijskim…

14 sati prije

Bugarska bijesna zbog Milanovićeve izjave, veleposlanicu pozvali na razgovor

Izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića opet su izazvale diplomatski skandal. Bugarska je pozvala hrvatsku veleposlanicu u toj zemlji Jasnu Ognjanovac…

17 sati prije