Kategorije Premium sadržaj

U BiH slavili rođendan, a onda je upao lik s mitraljezom i počeo rafalati – video

Širi dalje

U videu snimljenom o restoranu Kadino Vrelo na Palama, u podnožju Jahorine, nekoliko muškaraca skinutih do pojasa pijani se zabavljaju uz glazbu uživo. U restoran je ušao muškarac s mitraljezom PK M84 i počeo rafalati.



Svirala je glazba uživo, mladići su pili alkohol, zabavljali se i pjevali sve dok u jednom momentu u prostoriju nije ušao mladić, u crnoj odjeći i povikao “gasi muziku”. U rukama je nosio mitraljez, a odmah po ulasku je otvorio vatru..

“Avaz” je objavio jedan takav snimak. U uznemirujućem videu se vidi nekoliko muškaraca skinutih do pasa kako pijani slušaju muziku uživo.  U jednom trenutku u restoran ulazi muškarac koji u ruci drži mitraljez Zastava M84 i ispaljuje rafal. Na svu sreću nije bilo ozlijeđenih.

Avaz. ba  piše da je riječ  o Strahinji Veljoviću, koji je  slavio 18. rođendan. Sve se odigralo u mjestu Kadino Vrelo u podnožju Jahorine. Kako se može vidjeti na videu, ma koliko su bili pijani.

Kako je sve izgledalo pogledajte u videu.

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo potvrdili su da im je prijavljen nemili događaj, a iz MUP-a RS-a za Klix.ba je potvrđeno da je muškarac sinoć uhićen.

– Više informacija imat ćemo sutra, kada ćemo se oglasiti saopćenjem – dodali su iz PU Istočno Sarajevo.

Mitraljez  o kojem je riječ  je PK M84 poznatiji kao “sijač smrti”. Zastava M84 je univerzalni mitraljez kojeg proizvodi kragujevačka  Zastava. Temeljen je na sovjetskom mitraljezu iz koristi streljivo kalibra 7.62 x 54 mm R. U potpunosti je automatsko vatreno oružje koje koristi zračno hlađenje.

Mitraljez je dizajnirao Mihail Kalašnjikov te se proizvodio u “njegovoj” tvornici IŠMAŠ. Kasnije, 1980. tadašnja jugoslavenska tvornica “Zastava oružje” započinje licencnu proizvodnju originalnog PK-a. Raspadom Jugoslavije, proizvodnju tog oružja nastavlja  srpska  tvornica “Zastava Arms”.

M.M. /Foto: YouTube


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Plenković potvrdio: Novih izbora neće biti, pobjednici formiraju vladu

Premijer Andrej Plenković nakon sjednice Predsjedništva stranke najavio je da će sutra građani moći vidjeti…

2 minute prije

Stanković otkrio tko mu dolazi u emisiju. “Moja omiljena političarka, jedva čekam”

Aleksandar Stanković na Facebook profilu emisije najavio je ovotjednu gošću emisije Nedjeljom u dva. Gošća…

3 sata prije

Raspudić: Prije bih se poturčio nego podržao ovakav HDZ

Nino Raspudić danas je na N1 televiziji govorio o pregovorima o sastavljanju većine i raskol u…

4 sata prije