Kategorije Premium sadržaj

Vesna Vučemilović: “Istina je voda duboka, ali saznat će se zašto je Škoro morao otići”

Širi dalje

Bivša članica Domovinskog pokreta Vesna Vučemilović gostovala je u Dnevniku N1 i potvrdila da je dobila ispisnicu iz stranke.



“Dobila sam potvrdu da više nisam članica DP-a. Sada sam nezavisna saborska zastupnica”, rekla je Vučemilović i nastavila:

“Pitaš se je li trebalo sve to tako biti. S druge strane zašto je sadašnjem vodstvu stranke problem inzistiranje na poštivanju pravne procedure”, pita se bivša članica stranke i dodaje kako proces nije ni blizu završen.

“Ako odete na službene stranice Ministarstva uprave još uvijek stoji da je Miroslav Škoro predsjednik Domovinskog pokreta i odgovorna osoba.” Odluka o napuštanju stranke bila joj je, kaže, teška, ali jedina moguća: “Ja sam osoba koja reagira odmah kada vidi da nešto ne valja.”

“Istina dođe na površinu prije ili kasnije”

Na pitanje je li sada bliže nekim odgovorima, zašto je Škoro otišao, Vučemilović odgovara:

“Vjerujem da će se u konačnici sve doznati. Kao što kaže moj brat u jednoj pjesmi – istina je voda duboka, ali dođe na površinu prije ili kasnije. Čitam po medijima razne šepekulacije, ima ih i bit će ih, ali vjerujem da ćemo pravu istinu doznati u vremenu koje je pred nama. Više nisam član DP-a i nemam se namjeru u izjavama više osvrtati. Ako nisam član, nije u skladu s pravilima političke korektnosti.”

“Činjenica je da je Škorina ostavkla pokrenula određene događaje koji su doveli i do toga da ja izađem iz stranke. Što će on učiniti, ovisi samo o njemu. Vjerujem da je njemu trenutno najteže jer sve što se događa u Domovinskom pokretu nije ono što je on želio, mislio i planirao kada je stranku osnivao DP kao stranku”, poručila je bivša članica Domovinskog pokreta Vesna Vučemilović.

M.M. /Foto: N1


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Podignuta optužnica protiv bivšeg ministra Marija Banožića

Nakon šest mjeseci općinsko državno odvjetništvo u Vinkovcima podiglo je optužnicu protiv bivšeg ministra obrane…

6 minuta prije

Zbog milijunske prevare s novcem za obnovu uhićene tri osobe u Zagrebu

Po nalogu Ureda europskog javnog tužitelja (EPPO) u Zagrebu uhićene su tri osobe zbog sumnje…

1 sat prije

Zdravku Mariću odlično ide biznis, dobro zarađuju Kolinda i Brkić, SDP-ovci u blokadi

Nekadašnjim važnim političkim akterima - Kolindi Grabar Kitarović, Zdravku Marići i Milijanu Brkiću - jako…

2 sata prije