Kategorije Premium sadržaj

VIDEO: Kerum na sučeljavanju Puljka nazvao pi*dom

Širi dalje

Na N1  je organizirano prvo sučeljavanje kandidata za gradonačelnika Splita. Dva tjedna uoči izbora sučelili su se Ivica Puljak (Centar), Zoran Đogaš (HDZ), Željko Kerum (HGS), Davor Matijević (SDP), Josip Markotić (Most) i Tamara Visković (Možemo).



U jednom prepucavanju Kerum je Puljka nazvao pizdom.

“Mislim da gđa Visković ima stav koji mi se sviđa – centar i desno, ona je suprotnost Puljku jer Puljak bi išao s crnim đavlom ako ima interesa.

Po Puljku je HDZ kriv zato što imamo hrvatsku državu. Puljak govori da je sve kriv HDZ, istovremeno surađuje i surađivao je s Oparom, nikad mu ružnu riječ nije rekao i dan danas su u kontaktu stalno.

Sve je to licemjerno, koliko se ljudi pretvaraju da su pošteni i uljuđeni, reklo bi se kod nas na selu – izvana gizda, a iznutra pizda. Razumijete? Takav je Puljak i njegovo društvo”, rekao je Kerum.

Tko će koga tužiti?

Puljak: Dobra vijest je da ni ja ne bih s vama koalirao. Sve laži koje izgovarate o meni, popisat ću ih, kad završe izbori ću vas tužiti, a novce koje dobijem vratit ću građanima kojima ste vi dužni, a počet ću s radnicima hotela Marjan.

Kerum: Vi nijedan spor nećete dobiti jer će vas ispitivati institucije, davali ste novce bez natječaja. Vi i vaša supruga uzimate gradske i državne novce. Odgovarat ćete DORH-u zašto ste davali gradske novce.

Matijević: Žao mi je što moram biti odvjetnik Puljku, ali HDZ napada nakon katastrofalnog vođenja grada. Zamjeram druge stvari. Što se tiče podrške SDP-a, SDP neće podržati ni HDZ ni HGS, ali podržavat ćemo opcije koje će poštivati vrijednosti do kojih je nama stalo.

Foto: N1


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Saznajte kako adrenalin utječe na psihološko stanje

Istražite kako adrenalin utječe na naše misli i emocije, te kako ovaj moćni hormon može…

18 minuta prije

Hodak: Vašarska čerga iz Srbije na festivalu Marka Marulića u HNK Split

Hrvatska je puna rigidnih desničara. Sad su pobijedili i na izborima kroz Domovinski pokret i…

2 sata prije

Zagreb u euforiji, Dinamovce dočekala bakljada, Ristovski zapjevao Rijeci

Dinamo je  preokretom u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a pobijedio Rijeku 2:1 i pobjegao joj…

4 sata prije