Kategorije Premium sadržaj

VIDEO: Predsjednica ušla u svlačionicu, grlila se i ljubila s igračima i Dalićem

Širi dalje

Nakon što je Hrvatska u osmini finala Svjetskog prvenstva u Rusiji pobijedila Dansku, članovima reprezentacije je u svlačionicu došla čestitati predsjednica Grabar-Kitarović.



Predsjednica Grabar-Kitarović je na Facebook profilu objavila video u kojem u svlačionici, nakon utakmice Hrvatske i Danske čestita članovima nogometne reprezentacije. Predsjednica je prvo na pobijedi čestitala izborniku Daliću, a potom igračima koje je i zagrlila. Video je objavila uz naslov “VIDIMO SE U SOČIJU!”

Na početku videa može se vidjeti i prof. dr. sc. Dragan Primorac, bivši hrvatski ministar znanosti, obrazovanja i športa.

Hrvatska nogometna reprezentacija plasirala se u četvrtfinale Svjetskog prvenstva nakon što je u osmini finala u Nižnjem Novgorodu izvođenjem penala svladala Dansku s 4-3 (1-1, 1-1).

Megy Matičić/foto:screenshot


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Zorici Kondži zbog Tita zabranjen nastup na Euroviziji

Još malo nas dijeli od početka ovogodišnjeg Eurosonga na kojemu će hrvatsku predstavljati Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna,…

45 minuta prije

Plenković: Imamo više od 76 ruku, a imamo i plan za manjine

Predsjednik HDZ-a i premijer tehničke vlade Andrej Plenković najavio je u ponedjeljak da će sutra…

2 sata prije

U Španjolskoj uhićeno 11 srpskih kriminalca. Zarobili su i mučili pet Srba

U Španjolskoj je uhićeno 11 pripadnika srpske kriminalne organizacije pod sumnjom da su ondje napali konkurentsku srpsku…

3 sata prije