Kategorije Premium sadržaj

Vidović Krišto piše Zlatku Daliću: “Smijenite ga, on je došao preko veze”

Širi dalje

Saborska  zastupnica  Karolina Vidović Krišto uputila je otvoreno pismo Zlatku Daliću u kojem od izbornika vatrenih traži da smijeni Luku Modrića. Zastupnica Vidović Krišto piše:



“Gospodine Daliću,

“Hrvatska reprezentacija suočena je s dramatičnim padom igre, kombinatornošću i efikasnošću. Mogući razlog tome je korupcija u veznom redu, a ključni čovjek veznog reda je Luka Modrić.

I mene osobno i cijeli hrvatski narod čudi da se nikad niste zapitali zašto se to zove VEZNI RED. Jer se tu dolazi preko veze, a ne po znanju i za to će netko morati odgovarati.

Pogledajte što se događa s Bruno Petkovićem. Nekad je taj napadač vrijedio 13,5 milijuna eura, a sada samo pet milijuna eura  Gdje ne nestalo čak osam milijuna eura. Popapala maca? Pojelo mito i korupcija?

Tko je za to kriv? Vezni red, naravno. Zato se hitno mora promijeniti, a odgovorne procesuirati. Kad uvedemo reda u DORH-u za to će netko odgovarati.

“Ova reprezentacija na svim primjerima pokazuje kako je neodgovorna prema građanima i državi. Hrvatska se mora pozicionirati na način koji je najbolji za Hrvatsku i hrvatske građane. Mi želimo uređenu državu u kojoj svaki čestit čovjek može živjeti od svog poštenog rada”, piše Vidović Krišto i opet podsjeća na slučaj Petković.

“I sami ste svjesni da je veliki problem u veznom redu, a to mi je nedavno u razgovoru potvrdio i jedan njemački kolega koji je rekao:

“Hrvatska ima divne igrače, ali korupcija u veznom redu je veliki problem pa napadači rijetko dolaze u priliku postići gol”, rekao mi je taj Nijemac, a tko zna ako Nijemci ne znaju.

Primjer Vahida Halilhodžića koji je izborio Svjetsko  prvenstvo s četiri različite reprezentacije – Marokom,   Alžirom,  Japanom i Obalom Bjelokosti  – dobar je i poučan primjer i za Hrvatsku, piše Vidović Krišto i na kraju poručuje

“Uskoro osnivam stranku jer Hrvatske može bolje. Hrvatski građani to zaslužuju i mi ćemo im to omogućiti. Kad krenemo nećemo stati”,  piše zastupnica Vidović Krišto.

Sretan 1. travanj

M.M. /Foto:


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Deur: Surđivao je sa Sorošem, nudio se Feralu, a danas glumi desničara

Na izjavu Nine Raspudića  "prije bih se poturčio nego podržao Plenkovićev HDZ", reagirali su iz…

11 sati prije

Osuđeni Trgovački lanac Plodine! Varali su kupce i muljali s popustima

Trgovački lanac Plodine  te direktor nabave proglašeni krivima i kažnjeni zbog varanja kupaca lažnim akcijskim…

13 sati prije

Bugarska bijesna zbog Milanovićeve izjave, veleposlanicu pozvali na razgovor

Izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića opet su izazvale diplomatski skandal. Bugarska je pozvala hrvatsku veleposlanicu u toj zemlji Jasnu Ognjanovac…

16 sati prije