Kategorije Premium sadržaj

VLATKA POKOS: “Oni koji su koristili ZDS zatukli bi Škorinu polusrpsku obitelj”

Širi dalje

Nakon što  je izvrijeđala Kolindu i njezine birače, na meti Vlatke Pokos našao se predsjednički kandidat i pjevač Miroslav Škoro. Uz Škorinu sliku Pokos objavila lutka Pinokija i njegov nos, što bi trebalo sugerirati da je Škoro neiskren.



“Miroslav Škoro započeo je svoju kampanju s masnom, debelom laži ‘Ja sam čovjek iz naroda’. On je upravo suprotno od toga. Škoro je tipični rezultat političkog/partijskog klijentelizma i sve što je u životu stekao može zahvaliti HDZ-u.

Škoro je veliki desničar i domoljub koji je prigodno zbrisao u Ameriku, svojoj djevojci sumnjivog (ne hrvatskog) podrijetla. Njegov uspjeh započeo je ulaskom u najkorumpiraniju stranku u povijesti Hrvatske, HDZ i ušao je u krug Tuđmanovih miljenika.

Na televiziji je mogao raditi što god želi, dobivao je najbolje emisije, direktorske pozicije i otpremnine. Njegova ‘uspješna tvrtka’, naravno, parazitira na državnom proračunu. Pitam se samo kako dobivaju unosne poslove? Isto tako, većinu njegovih nastupa financirali su hrvatski građani preko HDZ-a iz lokalnih proračuna.

Čovjek koji se okružio polusvijetom, novoustašama, medijskim provokatorima i lažljivcima i koji govori da nema ništa protiv ustaškog pozdrava. Iako bi oni koji su ga koristili zatukli maljem i njega i njegovu polusrpsku obitelj”, započela je Vlatka podužu objavu.

“Reći da se Miroslav Škoro bori protiv političke korupcije je oksimoron jer je tipični rezultat iste. U trenutku kad je zgrnuo dovoljno bogatstva on se ‘odrekao’ HDZ-a. Da nije žalosno, bilo bi smiješno.

Ali mrak u koji Hrvatska tone, nije smiješan.

Strašno je gledati da Hrvatska gleda u leđa zemljama za koje je nekad bila Zapad u svakom pogledu. Ili se pretvara u ridikulozne zemlje poput Ukrajine gdje su polupismeni glasači za predsjednika izabrali komedijaša??!! Jadnika s kojim se poguravaju svjetski moćnici.

Inače, za svaku zemlju je zdravije kad poziciju vlade i predsjednika ne drži ista politička opcija. Prizor na Stradunu, gdje na koncertu na Stradunu mladost urla ustaški, zločinački pozdrav je zastrašujući. Bojim se da Hrvatska tone u totalni mrak”, zaključila je.

Pokos je nedavno prostački i pritimivno izvijeđala i Kolindu Grabar-Kitarović, ali je zbog uvreda i govora mržnje objava brzo uklonjena   s Instagrama.

Megy M. /Foto: cropix

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od
Tagovi vlatka pokos

Najnovije

Kći bivšeg ministra u Superpotjeri nadigrala troje lovaca i osvojila 5000 eura

U posljednoj Superpotjeri prije ljetne stanke Ivana Polančec nadigrala je troje lovaca s prednošću od…

14 minuta prije

Emotivni Sergej Jakirović: Neću feštati. Teško je, u utorak je mamin pogreb

Dinamo je pobjedom 2:1 protiv Rijeke na Rujevici praktički osigurao naslov prvaka, ali za trenera…

20 minuta prije

Sopić nakon poraza: Svaka čast mojim igračima, imali smo omjer udaraca 26-3

"Znam da se na kraju piše samo rezultat, ali ljudi moji mi smo imali omjer…

35 minuta prije