Kategorije Premium sadržaj

Zajednica povratnika Hrvatske podržala Kolindu: ‘Očekujemo još veći angažman’

Širi dalje

Zajednica povratnika Hrvatske poslala je otvoreno pismo potpore aktualnoj predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović u kojem su podržali njenu kandidaturu za novi mandat.



“Poštovana gospođo Predsjednice!

Upravni odbor Zajednice povratnika Hrvatske je na svojoj sjednici održanoj u Zagrebu 25. listopada 2019. donio jednoglasnu odlukuda na predstojećim izborima za predsjednika odnosno predsjednicu Republike Hrvatske podrži Vašu kandidaturu i u tom smislu ćemo pozvati sve naše članove, bivše prognanike, povratnike i sve ostale stradalnike Domovinskog rata da svoj glas daju Vama.

Mi u Zajednici povratnika smatramo da ste svojim radom u proteklih 5 godina mandata opravdali u potpunosti povjerenje koje Vam je narod dao na prošlim izborima i da zaslužujete još jedan mandat na predsjedničkoj funkciji.

Vjerujemo u Vašu pobjedu na izborima, a u narednom razdoblju od Vas očekujemo još veći angažman na rješavanju demografskih i gospodarskih problema na ratom stradalim područjima”, stoji u pismu.

R.I./ Foto:FacebookKGK

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Mesić: Ne može se stvoriti Velika Srbija, oni su mala država na Balkanu

Stjepan Mesić je tijekom boravka u Prištini, na skupu PanAlbanci-Inter-Balkan-Euroatlantik, izjavio da se Velika Srbija…

2 minute prije

Rijeke pravde i pravednici, analiza jednog poraza

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović u Kninu je 7. travnja 2024., deset dana prije izbora,…

2 sata prije

Lijepa naša u Beogradu. Veočić dobio Srbina 5:0 i osvojio europsko zlato

Hrvatski boksač Gabrijel Veočić u Beogradu je osvojio je naslov europskog prvaka u kategoriji do…

2 sata prije