Kategorije Sport

Borna Sosa pred transferom karijere, pregovara s klubom iz Premier lige

Širi dalje

Ako je vjerovati informacijama koje je objavio novinar Bilda Christian Falk, Borna Sosa bi već ovoga ljeta mogao prijeći u Premier ligu. Posao bi se mogao zaključiti na ljeto, objavio je ugledni njemački novinar.



Mateo Kovačić, Ivan Perišić, Mislav Oršić i Duje Ćaleta-Car. Četvorka je to koja predstavlja Hrvatsku u najjačoj nogometnoj ligi svijeta, a uskoro bi mogla biti bogatija za još jedno dobro poznato lice.

Ako ćemo vjerovati informacijama kojima raspolaže novinar Bilda Christian Falk, već ovoga ljeta u Premier ligu mogao bi stići i Borna Sosa. Lijevi bek Stuttgarta i hrvatske nogometne reprezentacije na meti je nekoliko klubova, no čini se da je jedan posebno zagrizao. Riječ je o Tottenhamu.

Falk je u razgovoru za CaughtOffSide otkrio kako je 25-godišnji Hrvat angažirao nove agente, a njihov je cilj jasan – već ovoga ljeta preseliti Vatrenog iz slavnog njemačkog bundesligaša.

– Čuli smo za konkretan interes Tottenham za Bornu Sosu, a protekle zime pokušao ga je u svoje redove dovesti i Leverkusen. Sosa je već htio promijeniti sredinu, sada ima novog agenta i traju pregovori s Tottenhamom. Za engleski klub to ne bi bila preskupa kupnja, tako da bi se ovaj posao mogao zaključiti već ovoga ljeta – rekao je Falk.

Sosa će ovoga ljeta ući u posljednje dvije godine ugovora, a prema Transfermarktu njegova trenutna vrijednost iznosi 20 milijuna eura.

R.I. /Foto: Sipa Press/Profimedia


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od
Tagovi borna sosa

Najnovije

Milanović će potpisati produljenje mandata šefu tajne službe

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović potpisat će danas rješenje prema kojem Daniel Markić ostaje na…

38 minuta prije

Nakon prijetnji otakazana Dinamova noć u Imotskom: “Takvu mržnju nisam doživio u 32 godine!”

Vlasnik restoran u kojem se trebala održati Dinamova Plava noć u Imotskom otkazao je nakon…

2 sata prije

Vučemilović: “Uz Peđu Grbina će ostati samo Pavliček i Grmoja”

Nakon što ju je šef stranke  Marijan Pavliček proglasio "žetonom godine" oglasila Vesna Vučemilović koja…

3 sata prije