Kategorije Sport

DALIĆ OČARAN RUKOMETAŠIMA: Došao sam u Split nešto naučiti od Line Červara

Širi dalje

ZLATKO DALIĆ izjavio je kako sinoćnja izvrsna igra i pobjeda hrvatske rukometne selekcije protiv srpske izabrane vrste može biti inspiracija i za hrvatsku nogometnu reprezentaciju pred predstojeće Svjetsko prvenstvo u Rusiji.


“Kada vidite ovakvu jednu pravu utakmicu i atmosferu u Spaladium Areni u kojoj je odigrana, onda to može svima nama biti još jedan poticaj i dokaz da kroz dobar rad i ambijent možemo jako puno napraviti,” rekao je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić za Hinu nakon rukometne utakmice između Hrvatske i Srbije koju je promatrao s tribina.

Zlatko Dalić planira doći i na druge utakmice hrvatske rukometne reprezentacije jer, kako je rekao, naši sportaši iz raznih sportova trebaju davati podršku jedni drugima.

“Trebamo biti zajedno kada, primjerice, igraju rukometaši, nogometaši i vaterpolisti. Treba im dati poticaja jer mi smo mala nacija koja treba biti zajedno,” kazao je uz nadu kako će rukometaši, kako se izrazio, “otići do kraja” osobito zbog publike i atmosfere koja je jučer viđena.

Na upit ima li sportski savjet našoj rukometnoj reprezentaciji u sljedećim utakmicama na Europskom prvenstvu, Zlatko Dalić istaknuo je kako je izbornik hrvatskih rukometaša Lino Červar “profesor svojeg posla” kojem ne treba davati savjete.

“Došao sam u Split kako bih nešto naučio od Line Červara, iskusnog stratega koji je prošao puno velikih takmičenja. Od njega mogu samo učiti”, poručio je izbotnik Vatrenih.

Foto: Damir Laljek


Širi dalje
Komentiraj

Najnovije

Deur: Surđivao je sa Sorošem, nudio se Feralu, a danas glumi desničara

Na izjavu Nine Raspudića  "prije bih se poturčio nego podržao Plenkovićev HDZ", reagirali su iz…

12 sati prije

Osuđeni Trgovački lanac Plodine! Varali su kupce i muljali s popustima

Trgovački lanac Plodine  te direktor nabave proglašeni krivima i kažnjeni zbog varanja kupaca lažnim akcijskim…

14 sati prije

Bugarska bijesna zbog Milanovićeve izjave, veleposlanicu pozvali na razgovor

Izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića opet su izazvale diplomatski skandal. Bugarska je pozvala hrvatsku veleposlanicu u toj zemlji Jasnu Ognjanovac…

17 sati prije