DALIĆ OČARAN RUKOMETAŠIMA: Došao sam u Split nešto naučiti od Line Červara

siječanj 13, 2018 maxportal
Share Button
ZLATKO DALIĆ izjavio je kako sinoćnja izvrsna igra i pobjeda hrvatske rukometne selekcije protiv srpske izabrane vrste može biti inspiracija i za hrvatsku nogometnu reprezentaciju pred predstojeće Svjetsko prvenstvo u Rusiji.“Kada vidite ovakvu jednu pravu utakmicu i atmosferu u Spaladium Areni u kojoj je odigrana, onda to može svima nama biti još jedan poticaj i dokaz da kroz dobar rad i ambijent možemo jako puno napraviti,” rekao je izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić za Hinu nakon rukometne utakmice između Hrvatske i Srbije koju je promatrao s tribina.

Zlatko Dalić planira doći i na druge utakmice hrvatske rukometne reprezentacije jer, kako je rekao, naši sportaši iz raznih sportova trebaju davati podršku jedni drugima.

“Trebamo biti zajedno kada, primjerice, igraju rukometaši, nogometaši i vaterpolisti. Treba im dati poticaja jer mi smo mala nacija koja treba biti zajedno,” kazao je uz nadu kako će rukometaši, kako se izrazio, “otići do kraja” osobito zbog publike i atmosfere koja je jučer viđena.

Na upit ima li sportski savjet našoj rukometnoj reprezentaciji u sljedećim utakmicama na Europskom prvenstvu, Zlatko Dalić istaknuo je kako je izbornik hrvatskih rukometaša Lino Červar “profesor svojeg posla” kojem ne treba davati savjete.

“Došao sam u Split kako bih nešto naučio od Line Červara, iskusnog stratega koji je prošao puno velikih takmičenja. Od njega mogu samo učiti”, poručio je izbotnik Vatrenih.

Foto: Damir Laljek

Komentari
Share Button