Impressum

WEB Maxportal.hr

Glavni urednik: Marko Marković

Email: [email protected]

Marketing: [email protected]

Telefon:+385 98 95 24 770

Redakcija: Marko Marković, Mate Bašić, Milan Glavinić, Megy M. Gordan Matković, Darko Lukić

Nakladnik: PP Maxportal,  Zagreb, Braće Domany 4

Adresa: Braće Domany 4  10000 Zagreb

WEB tehnička podrška: [email protected]

Izrada i grafički dizajn web stranice:inpendio.com

Marketing 2:[email protected]
+385 91 7327 600

OPĆI UVJETI KORIŠTENJA

AUTORSKA PRAVA

Maxportal.hr polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Osim autorskog sadržaja portala, na Maxportal se objavljuju i agencijske vijesti, vijesti iz drugih medija, cjelovite ili djelomično navedene i kao takve predstavljaju autorsko vlasništvo navedenih medija. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava ili navođenja izvora, smatra se kršenjem autorskih prava.

SADRŽAJ I USLUGE

Maxportal.hr zadržava pravo promjene i ukidanja bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave. Uz vlastiti sadržaj na portalu Maxportal.hr se nalazi i sadržaj oglašivača te linkovi na druge stranice. Sve sadržaje portala koristite na vlastitu odgovornost. Maxportal.hr se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. Maxportal.hr ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

PRIVATNOST KORISNIKA

Maxportal.hr poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja portala. Podatke iz procesa registracije, te ostale podatke o korisniku, Maxportal.hr neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obveza regulirana zakonom.

REGISTRACIJA KORISNIKA

Registriranjem na portal Maxportal.hr korisnik stiče određena prava koja nemaju drugi posjetitelji portala. Registrirani korisnik može postati svaki posjetitelj koji prođe postupak registracije. Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim korisničkim imenom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Maxportal.hr zadržava pravo ukinuti ili uskratiti mogućnost korištenja korisničkog računa i usluga za koje je korisnik registriran, bez prethodne najave i objašnjenja.

PRAVILA KOMENTIRANJA

Korisnicima portala Maxportal.hr strogo je zabranjeno:

 1. Kršenje zakona Republike Hrvatske -pozivanje na mržnju ili diskriminaciju, opravdavanje ili veličanje kaznenih djela, kršenje autorskih prava, pedofiliju, mučenje životinja i sl.
 2. Reklamiranje usluga i proizvoda
 3. Objavljivanje privatnih podataka drugih komentatora
 4. Objavljivanje privatnih poruka
 5. Objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće domaće i međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički.
 6. Objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima
 7. Lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe
 8. Svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i hardvera i telekomunikacijske opreme
 9. Prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih posjetitelja portala i korisnika

Maxportal.hr nije ni na koji način odgovoran za sadržaje koje objavljuju posjetitelji portala

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
-->