Kategorije Sport

Derbi Hrvatske i Srbije na otvaranju vaterpolskog EP-a

Širi dalje

Europsko prvenstvo u vaterpolu otvara derbi utakmica između Hrvatske i Srbije. Beogradska Kombank arena je rasprodana, 12.000 ljubitelja vaterpola uživo će pratiti dvoboj.

Hrvatski reprezentativci s nestrpljenjem očekuju početak prve utakmice na EP-u, koju možete pratiti u izravnom prijenosu na našem Četvrtom programu od 20.30.



”Koncentrirani smo na sutrašnji dvoboj. Vremena nema, što smo napravili – napravili smo. Stanje u ekipi je dobro, svi od početka do kraja jedva čekamo da počne Europsko prvenstvo”, rekao je hrvatski izbornik Ivica Tucak.

Kapetan Josip Pavić zrači optimizmom i poručuje: ”Za sad ide sve super. Prvi trening smo odradili na bazenu blizu arene, a jutros i u Kombank areni. Jedva čekamo sutrašnju utakmicu da počne. Uvjeren sam da će biti puno gledalište te jedan vrhunski spektakl u kojem će svi uživati!”

Kapetan Srbije Živko Gocić očekuje pravi vaterpolski spektakl: ”Očekuje nas veliki rival Hrvatska. Ekipa koja je prošle godine, uz ekipu Srbije, pokazala najbolji vaterpolo na svijetu. To je dokazala sudjelovanjem u dva finala, Svjetskoj ligi i Svjetskom prvenstvu u Kazanju”.

Poručuje da konačni rezultat neće značiti ništa s obzirom na to da je turnir jako dugačak. ”Dan D je četvrtfinalni dan na ovakvim natjecanjima”, rekao je Gocić.

Hrvatska u skupini B sljedeću utakmicu igra protiv Francuske u utorak 12. siječnja u 16.45 sati, a posljednju protiv Malte u četvrtak 14. siječnja u 9.30 sati.


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

DP objavio ključnu odluku, Radić prozvao Pupovca

Domovinski okret održao je presicu nakon sjednice Predsjedništva te stranke nakon što su  jutros pregovarali…

12 minuta prije

Plenković: Vladu formiraju pobjednici, a ne Grbin i njegov proruski stric

Premijer Andrej Plenković rekao je u ponedjeljak kako smatra da će kroz slijedeće dane dogovoriti s…

4 sata prije

Grbin nakon sastanka s DP-om: Sve opcije su moguće pa i ponavljanje izbora

Nakon postizbornih razgovora s Domovinskim pokretom o sastavljanju moguće većine javnosti se s Iblerova trga…

4 sata prije