Kategorije Sport

Drama u Beogradu. Navijači teško ozlijedili Zvezdinog trenera, napukla mu lubanja

Širi dalje

U četvrtom kolu Europa lige Crvena zvezda izgubila je od Midtjyllanda 0:1, a bije zbog neočekivanog domaćeg poraza od  navijači Crvene zvezde željeli su iskaliti na sucu utakmice Tamasu Bognaru.


Mađar Tamas Bognar je na utakmici srpskog i danskog kluba domaćinima, potuno opravdano, isključio dva igrača, zbog čega su ga Delije smatrale krivcem za poraz.

Kada je nakon utakmice išao s terena prema svlačionici, ulazeći kroz tunel koji je ispod sjeverne, navijačke tribine Marakane, huligani su njega, ali i sve koji su se zatekli oko njega zasuli hrpom raznih predmeta.

Umjesto suca, koji im je bio meta, pogodili su u glavu, Zvezdinog kondicijskog trenera Federica Pannoncinija. On se srušio ne teren, odakle su ga kola hitne pomoći odvela u bolnicu. Tamo mu je dijagnosticirano napuknuće lubanje.

Crveni karton za Degeneka:

Zbog ovog incidenta Zvezdin trener Dejan Stanković nije otišao na konferenciju za medije nakon utakmice, nego u bolnicu kako bi bio uz svog pomoćnika.

Gol Danaca u Beogradu:

Igrače gostujućeg sastava je morao zaštititi kapetan domaćih Milan Borjan da bi ušli neometano u tunel ispod sjeverne tribine.

Crvena zvezda može očekivati nove  ​​problem s Europskim nogometnim savezom (UEFA) , koji je već prošle sezone kaznio crveno-bijele zbog rasizma  na utakmici protiv AC Milana .

 

 

Video možete pogledati OVDJE.

M.M: /Foto: telegram.rs


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Deur: Surđivao je sa Sorošem, nudio se Feralu, a danas glumi desničara

Na izjavu Nine Raspudića  "prije bih se poturčio nego podržao Plenkovićev HDZ", reagirali su iz…

10 sati prije

Osuđeni Trgovački lanac Plodine! Varali su kupce i muljali s popustima

Trgovački lanac Plodine  te direktor nabave proglašeni krivima i kažnjeni zbog varanja kupaca lažnim akcijskim…

12 sati prije

Bugarska bijesna zbog Milanovićeve izjave, veleposlanicu pozvali na razgovor

Izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića opet su izazvale diplomatski skandal. Bugarska je pozvala hrvatsku veleposlanicu u toj zemlji Jasnu Ognjanovac…

15 sati prije