Kategorije NaslovnaSport

Dva brata u dresu Modrih: I Josip Ćorić potpisao za Dinamo

Širi dalje

JOSIP Ćorić, stožerni igrač NK Sesvete, brat mlađeg a nešto poznatijeg Ante Ćorića, potpisao je trogodišnji ugovor s Dinamom.



– Presretan sam, kaže nam 26-godišnji veznjak Sesveta. San svakog mladog igrača u Zagrebu je jednog dana doći u Dinamo, a danas  mi se ta želja ostvarila. Kao pionir trenirao samu Dinamu, a sad se vraćam kao iskusan igrač. Ovo je za mene veliki dan. I dosad sam trenirao punom snagom, a ugovor s Dinamom daje mi poticaj da budem još bolji, spremniji i čvršći.

Ante Ćorić

Ćorić je s Dinamom potpisao trogodišnji ugovor. Do kraja sezone ostaje u Sesvetama, a na ljeto će se priključiti prvoj momčadi iz Maksimirske. Vrijednost transfera nije objavljena, a Ćorić nam kaže da je vrlo zadovoljan ugovorom koji je potpisao s vodećom momčadi  HNL-a.

U Dinamu je već Josipov mlađi brat Ante Ćorić pa će biti zanimljivo kako će, kad oba zaigraju u prvoj postavi, izgledati bratska Dinamova veza. Iako su interes za njega pokazali vodeći europski klubovi, mlađi Ćorić ostaje u Dinamu, a glavni cilj mu je vratiti publiku na maksimirski stadion.

Ugovor Dinama i Josipa Ćorića bio je pažljivo čuvan i skriven od očiju javnosti. Maxportal je prije nekoliko dana napravio intervju s Josipom Ćorićem kao vodećim igračem NK Sesvete, najuređenijim klubom Druge lige. Bio je pripremljen za objavu, a o praktički dovršenim pregovorima sa Zdravkom Mamićem ništa nismo znali.

U ovim okolnostima morat ćemo raditi novi razgovor.

 

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Uhićen Gerard Depardieu, 15 žena ga optužilo za seksualno nasilje

Slavni francuski glumac Gerard Depardieu (75) priveden je zbog optužbe za seksualni napad, pišu francuski…

48 minuta prije

Mesić: Ne može se stvoriti Velika Srbija, oni su mala država na Balkanu

Stjepan Mesić je tijekom boravka u Prištini, na skupu PanAlbanci-Inter-Balkan-Euroatlantik, izjavio da se Velika Srbija…

2 sata prije

Rijeke pravde i pravednici, analiza jednog poraza

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović u Kninu je 7. travnja 2024., deset dana prije izbora,…

3 sata prije