Kategorije Sport

Dva poteza Modrića izazvala su euforiju u Madridu: To je sasvim drukčiji nogomet!

Širi dalje

Modrić je potkraj veljače ozlijedio mišić i nije igrao sve do ove subote i dvoboja s Eibarom, u kojem je pokazao zašto ga mnogi smatraju trenutno najboljim veznim igračem na svijetu.


 

Nastup Luke Modrića protiv Eibara naišao je na iznimno pozitivne kritike španjolskih medija, a dnevink Marca proglasio ga je igračem utakmice.

Hrvatski reprezentativac fantastičnim je dodavanjem asistirao Ronaldu za pogodak, a istaknuo se nizom kvalitetnih poteza, uključujući i tri driblinga, a pri jednom od njih je uspio nogometaša Eibara Andera Capu baciti na leđa.

 

‘To je bila predstava. Njegovo dodavanje vanjskim dijelom kopačke za 0-1 je bilo izvanredno. Igrao je i činio da i drugi igraju. Na stadionu Ipurua postoji natpis ‘drugačiji nogomet je moguć’. Uz ovog Hrvata to je zaista i istina,’ piše najpoznatiji španjolski sportski list.

Zidane možda nije koristio nedovoljno oporavljenog Modrića u ključnoj utakmici protiv PSG-a u utorak i momčad je svejedno dobro funkcionirala, no razloga za brigu naš veznjak definitivno nema. Dok god bude mogao igrati na nivou kao protiv Eibara, imat će sigurno mjesto u udarnoj momčadi madridskog kluba.

Rezultati by SofaScore

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od
Tagovi Luka Modrić

Najnovije

Ovacije Modriću na krcatom Bernabeu. Ovo nije uspio još niti jedan igrač Reala

Modrić je u prvom poluvremenu dobio gromoglasne ovacije prepunog Santiaga Bernabeua. Realovi navijači izvikivali su…

7 sati prije

Kaos u tramvaju, potukla se dva starija muškaraca – video

Zagrebački tramvaj broj 6 danas je bio poprište tučnjave dvojice starijih muškaraca. "J**o ti pas…

7 sati prije

Plenković: ‘Ovo je treći predsjednik SDP-a kojeg sam pobijedio. I njega i strica’

Predsjednik Vlade Andrej Plenković sudjeluje na svečanom otvorenju obnovljene dvorane 'Pietro Ciscutti' Istarskog narodnog kazališta-Gradskog…

8 sati prije