Kategorije Sport

Jarni smijenjen, Hrvatska osvojila prvo mjesto na turniru

Širi dalje

Hrvatska nogometna reprezentacija do 17 godina, koju je još početkom ovog tjedna vodio proslavljeni reprezentativac Robert Jarni, osvojila je prvo mjesto na međunarodnom turniru u Poreču.



U susretu posljednjeg trećeg kola mladi hrvatski igrači su remizirali 0:0 protiv vršnjaka iz Bugarske te su zadržali prvo mjesto na ljestvici sa sedam bodova. Druga je Turska s četiri, Bugarska treća s tri, dok je posljednje mjesto zauzela Grčka s jednim bodom.

Dok je još Jarni bio izbornik Hrvatska U17 je pobijedila vršnjake iz Grčke s 1:0, a potom i Tursku 4:2. Najbolji hrvatski strijelac na turniru bio je Mislav Ćutuk 

s dva pogotka.

Jarni je tijekom ovog tjedna morao napustiti izborničku dužnost odlukom Hrvatskog nogometnog saveza nakon neprimjerenih izjava u javnosti povodom utakmice Betis – Dinamo.

Jarni je dobio otkaz  zbog izjave da će u dvoboju Real Betisa i Dinama u Konferencijskoj ligi navijati za Betis, klub u kojem je igrao od 1995. do 1998. godine.

“Pa, nego za koga ću navijati? Betis je ipak moj klub, u njemu sam proveo tri prekrasne godine, a u Dinamu nisam igrao. Ne znam tko bi mi to mogao zamjeriti. Ja sam usto i hajdukovac u srcu”, rekao je  Jarni  u intervjuu za  Večernji list. Ta izjava koštala ga je izborničke pozicije.

Hina/Foto: cropix


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Adio, Luko. Posljednji pozdrav hrvatskomu bardu Luku Paljetku

Bio sam mnogo prije ceste i mnogo prije gladi, putnik na ovome putu. (više…)

2 sata prije

Pohvalio se fotografijom: Andrej Plenković proslavio prvu pričest sina

Predsjednik Vlade Andrej Plenković pohvalio se na društvenim mrežama velikim danom svog starijeg sina Marija.…

3 sata prije

Građanima Srbije masovno stižu pozivi za vojne vježbe

Posljednjih tjedana na adrese vojnih obveznika diljem Srbije ponovno masovno stižu pozivi za vojne vježbe.…

3 sata prije