Kategorije Sport

MMA tučnjava na utakmici Barcelone i Atletico Madrida – video

Širi dalje

U derbiju 16. kola španjolske La Lige Barcelona je gostovala kod Atletico Madrid i slavila s minimalnih 1:0 te uzela sve bodove s Wanda Metropolitana.



Od samog početka bilo je jasno da će to biti “tvrda” utakmica. Gosti su počeli dominirati posjedom lopte, što im se isplatilo u 22. minuti susreta. Ousmane Dembele pogodio je za, ispostavit će se, konačnih 1:0.

Domaći su nastavili prijetiti preko Llorentea i Gimeneza, ali bezuspješno. Opet je Dembele bio u prilici sve riješiti u 62. minuti, ali je lopta pogodila vratnicu i završila u korneru.

U posljednjih desetak minuta Atletico Madrid je pritiskao Barcelonu, imali su izgledne šanse, ali lopta nije htjela u gol

Najveću šansu za bod Atletico je propustio u samoj završnici. U petoj minuti produžetka Araujo je izbio loptu s gol-crte nakon udarca Antoinea Griezmann i tako onemogućio najopasniji pokušaj Atletica da dođe do izjednačenja.

Katalonci su tom pobjedom zasjeli na prvo mjesto s 41 bodom, tri više od drugoplasiranog Real Madrida.

Važan trijumf Barcelone ostao je u sjeni incidenta koji je dogodio tijekom utakmice. U jednom momentu u prvi plan su izbili napadač Barcelone Ferran Torres i defenzivac Atletika, bivši igrač Partizana, Stefan Savić, koji su imali žestok obračun na terenu.

Njih dvojica su se nakon jednog duela pohrvali, a potom i potukli kao u MMA ringu. Glavni sudac je i jednom i drugom pokazao crveni karton.

M.M. /Foto: Twitter


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Vedrana Rudan objavila da ima rak, već je operirana u Zagrebu

Vedrana Rudan objavila je da ima rak. Iz njezinog bloga može se zaključiti da je…

7 sati prije

Zorici Kondži zbog Tita zabranjen nastup na Euroviziji

Još malo nas dijeli od početka ovogodišnjeg Eurosonga na kojemu će hrvatsku predstavljati Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna,…

10 sati prije

Plenković: Imamo više od 76 ruku, a imamo i plan za manjine

Predsjednik HDZ-a i premijer tehničke vlade Andrej Plenković najavio je u ponedjeljak da će sutra…

11 sati prije