Kategorije Sport

Ne pamti se lošiji Đoković: Razbio ga zločesti dečko svjetskog tenisa

Širi dalje

NOVAK ĐOKOVIĆ doživio je novi šok ove sezone. U osmini finala Indian Wellsa, Mastersa kojeg je osvojio pet puta, pobijedio ga je Nick Kyrgios sa 6:4, 7:6(3).


Đoković je u okršaju sa zločestim dečkom svjetskog tenisa ostao bez ijedne break-lopte, a svoju nemoć iskalio je na nemoćnom reketu.  Na kraju prvog seta, nakon što je Australac odservirao jedan u nizu aseva, Đoković je žestoko razbio reket i zaradio opomenu od suca.

https://twitter.com/TenisKanali/status/842151475962880001

Bio je to još jedan loš meč drugog tenisača svijeta ove sezone i jedan od mečeva u kojima je bio izrazito nemoćan na suparnikov servis. Australac, zločesti dečko svjetskog tenisa, odservirao je 14 aseva, a Đokoviću nije dopustio niti jednu break-loptu.

Kyrgios je trebao slaviti i uvjerljivije jer je u prvom setu, nakon što je odmah na startu meča napravio break, propustio po break-loptu u još dva gema. U drugom setu je kod 5:5 imao dvije break-lopte, no set i meč je ipak dobio u tie-breaku, u kojem je napravio dva mini-breaka.

Kyrgios često proziva  Đokovića

Otkako se probio u vrh svjetskog tenisa, mladi tenisač proziva Đokovića, kojeg je pobijedio na dva vezana turnira, budući da je nedavno slavio i u Acapulcu.

“Kada čujete da se govori o njemu, znate da nisu dobre stvari”, rekao je jednom Đoković o najvećoj australskoj teniskoj nadi.

Kyrgios je nekoliko puta bocnuo Đokovića. Kada je srpski tenisač lopticom pogodio jednog gledatelja u Dohi, Kyrgios je na Twitteru napisao: “Da sam ja ovo napravio, suspendirali bi me do 2025. godine.”

MP/foto:getty


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Deur: Surđivao je sa Sorošem, nudio se Feralu, a danas glumi desničara

Na izjavu Nine Raspudića  "prije bih se poturčio nego podržao Plenkovićev HDZ", reagirali su iz…

9 sati prije

Osuđeni Trgovački lanac Plodine! Varali su kupce i muljali s popustima

Trgovački lanac Plodine  te direktor nabave proglašeni krivima i kažnjeni zbog varanja kupaca lažnim akcijskim…

10 sati prije

Bugarska bijesna zbog Milanovićeve izjave, veleposlanicu pozvali na razgovor

Izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića opet su izazvale diplomatski skandal. Bugarska je pozvala hrvatsku veleposlanicu u toj zemlji Jasnu Ognjanovac…

13 sati prije