Kategorije Sport

Pao i finalist Wimbledona! Maestralni Borna Ćorić u finalu Mastersa

Širi dalje

Borna Ćorić ponovno igra kao u najboljim danima. Nakon Nadala,  Bautiste Agute i Augera Aliassimea, u noćašnjem polufinalu pao je  finalista Wimbledona Cameron Norrie.



Kakav niz Borne Ćorića na Masters 1000 turniru u Cincinnatiju! Nanizao je hrvatski tenisač od srijede do danas Mussetija, Nadala, Bautistu-Aguta, Auger Aliassimea, a onda u noćašnjem polufinalu i finalista Wimbledona, 11 tenisača svijeta – Camerona Norriea.

Ćorić, koji je trenutno 152. tenisač svijeta, slavio je glatko u dva seta sa 6:3, 6:4, u savršenom meču koji je trajao sat i 31 minutu.

Britanac zapravo nije imao pravu šansu protiv raspoloženog Ćorića. Norrie je u prvom setu prvi oduzeo servis Ćoriću, poveo sa 3:1, ali bilo je to sve što smo do kraja meča vidjeli od ćudljivog Britanca. Ćorić je ubacio u višu brzinu te dvaput do kraja seta napravio break i osvojio prvu dionicu.

U drugom setu hrvatski tenisač više nije dopustio nikakvo iznenađenje. Kod 2:2 je ponovno oduzeo servis Norrieju i sigurno do kraja odservirao za 6:4, ne dovodeći niti jednom u pitanje svoj servis.

Borna ponovno igra kao u najboljim danima, a u finalu će igrati protiv pobjednika dvoboja prvog i sedmog tenisača svijeta – Danila Medvedjeva i Stefanosa Tsitsipasa.

Megy M. /Foto: Afp


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od
Tagovi Borna Ćorić

Najnovije

Deur: Surđivao je sa Sorošem, nudio se Feralu, a danas glumi desničara

Na izjavu Nine Raspudića  "prije bih se poturčio nego podržao Plenkovićev HDZ", reagirali su iz…

14 sati prije

Osuđeni Trgovački lanac Plodine! Varali su kupce i muljali s popustima

Trgovački lanac Plodine  te direktor nabave proglašeni krivima i kažnjeni zbog varanja kupaca lažnim akcijskim…

16 sati prije

Bugarska bijesna zbog Milanovićeve izjave, veleposlanicu pozvali na razgovor

Izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića opet su izazvale diplomatski skandal. Bugarska je pozvala hrvatsku veleposlanicu u toj zemlji Jasnu Ognjanovac…

19 sati prije