Kategorije Sport

PETKOVIĆ: Ovacije Poljuda!? Ovo je iznad klubova i svaki Hrvat treba biti ponosan

Širi dalje

Hrvatska je u fantastičnoj utakmici na Poljudu pobijedila Mađarsku 3:0 u kvalifikacijama za Euro. Hrvatski navijači priredili su prekrasan doček Vatrenima koji su nakon osam godina vratili na Poljud igrati pred publikom.



Dalićeva momčad je odlično otvorila susret i već u 5. minuti povela golom Modrića koji je iskoristio veliku pogrešku gostujuće obrane. Na 2:0 je fantastičnim golom povisio Bruno Petković u 24. minuti

Petković je povećao na 3:0.  Bio je Bruno na pravom mjestu nakon centaršuta Perišića, Tamaš Kadar je promašio loptu, što je Petkovića iznenadilo, ali uspio ju je sretno i spretno pospremiti u mrežu.

Prvi Petkovićev gol pogotovo je bio fantastičan, petom je majstorski poentirao nakon ubačaja Rebića. No napadač Dinama više cijeni način na koji je zabio drugi pogodak kada je pospremio loptu u praznu mrežu.

“Sjajan osjećaj. Fale mi golovi kao drugi kad uguram loptu u prazan gol, takvih golova mi treba još. Ovacije Poljuda? Ova utakmica se izdignula iznad klubova i svaki Hrvat treba biti ponosan na svoju reprezentaciju. Wales ćemo dočekati spremni”, rekao je Petković.

Megy M. /Foto:FaH

 

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Deur: Surđivao je sa Sorošem, nudio se Feralu, a danas glumi desničara

Na izjavu Nine Raspudića  "prije bih se poturčio nego podržao Plenkovićev HDZ", reagirali su iz…

8 sati prije

Osuđeni Trgovački lanac Plodine! Varali su kupce i muljali s popustima

Trgovački lanac Plodine  te direktor nabave proglašeni krivima i kažnjeni zbog varanja kupaca lažnim akcijskim…

10 sati prije

Bugarska bijesna zbog Milanovićeve izjave, veleposlanicu pozvali na razgovor

Izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića opet su izazvale diplomatski skandal. Bugarska je pozvala hrvatsku veleposlanicu u toj zemlji Jasnu Ognjanovac…

13 sati prije