Kategorije Sport

Pogledajte najbolji trenutke meča Miočića i Ngannoua: “Uzdrmao me u prvoj rundi, ali izdražao sam!”

Širi dalje

Pogledajte najbolje trenutke velike pobjede Stipe Miočića nad Francisom Ngannouom.



Youtube kanal FOX Sportsa donosi nam najbolje trenutku u HD rezoluciji uz komentare stručnog osoblja u FOX studiju, uz komentatorski debi pridošlice iz Bellatora, Jimmya Smitha.

Uoči meča kladionice nisu davale prednost Hrvatu.

– Tako je bilo u gotovo svim mojim borbama, ali to mi ne smeta. Volim ušutkati ljude, oni koji se klade protiv mene izgube mnogo novca. Njima poručujem da se idući put klade na mene! – rekao je prije nekoliko Stipe.

Popularni MMA komentator je u najavi borbe istaknuo kako je “Miočić u naletu i ako zaustavi Ngannoua, onda će zacementirati svoju poziciju najopakijeg čovjeka na Zemlji.”

U videu možemo vidjeti način na koji je Miočić izdržao napade Ngannoua, ali i najbolje njegove udarce, kao i uspješna rušenja, koja su zapravo ono što je napravilo da njegova pobjeda bude toliko uvjerljiva i dominantna.

 

Vrlo je zanimljivo poslušati i komentare, prepune kritika na Ngannouov pristup, ali i na činjenicu da nema hrvačkog trenera u svom kutu. Ipak, sama analiza borbe se niti malo ne razlikuje od globalnog zaključka, a to je apsolutna dominacija Stipe Miočića i prezentacija ključne razlike u borilačkim ještinama.

“Ja sam najstrašniji, ja sam najopakiji čovjek na svijetu!”, rekao je Stipe čim je Joe Rogan ispred njega stavio mikrofon, a onda je odlučio odati čast svom protivniku:

“Ozbiljno me pogodio i uzdrmao u prvoj rundi, ali izdržao sam, a nakon toga sam preuzeo kontrolu nad borbom. Naravno da sam bio u opasnosti od tih udaraca, pa pogledajte ga, ovo je opak tip.”

Francisom Ngannouom je s naporom dočekao kraj meča. Teško je disao, ali je bio korektan prema Miočiću.

– Moram priznati, podcijenio sam prvaka i to me skupo košalo. Nisam znao da je tako dobar i tako inteligentan borac – rekao je 31-godišnji Kamerunac i čestitao Miočiću na zasluženoj pobjedi nakon pet sjajnih rundi, jednoglasnom odlukom sudaca.

MP/Foto:AFP

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Milanović će potpisati produljenje mandata šefu tajne službe

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović potpisat će danas rješenje prema kojem Daniel Markić ostaje na…

6 minuta prije

Nakon prijetnji otakazana Dinamova noć u Imotskom: “Takvu mržnju nisam doživio u 32 godine!”

Vlasnik restoran u kojem se trebala održati Dinamova Plava noć u Imotskom otkazao je nakon…

1 sat prije

Vučemilović: “Uz Peđu Grbina će ostati samo Pavliček i Grmoja”

Nakon što ju je šef stranke  Marijan Pavliček proglasio "žetonom godine" oglasila Vesna Vučemilović koja…

3 sata prije