Kategorije Sport

POLJUBAC I SLOVO T: Što znači Olmova proslava gola

Širi dalje

Dani Olmo zabio je izjednačujući gol za 1:1 kod Šahtara u Harkivu u remiju 2:2. Bio je to njegov prvi gol u skupinama Lige prvaka u karijeri koji je proslavio na poseban način.



Kao i nakon svakog gola, poljubio je tetovažu na ruci posvećenu majci, da bi zatim s obje ruke napravio veliki znak “T”. To je bila posveta njegovim suigračima iz U-21 reprezentacije Španjolske s kojom je u lipnju postao prvak Europe.

Ta skupina igrača ima svoju WhatsApp grupu, a znak “T” dio je njihovih internih šala.

“Šahtar je jaka ekipa, znali smo to i prije, ali nismo se htjeli fokusirati na protivnika, nego na sebe i svoju igru. Mislim da smo bili dosta dobri, imali smo dosta šansi i mogli smo zabiti više od dva gola. No bitno je da smo uzeli bod i u Zagrebu ćemo sigurno biti još bolji”, rekao je Dani Olmo i dodao: “Ovo mi je prvi gol u Ligi prvaka i zbog toga sam jako sretan.”

Španjolac je najbolje ocijenjeni igrač u sastavu Dinama nakon remija sa Šahtarom. Osim pogotka, Olmo je imao dva ključna dodavanja, šest udaraca, od čega dva u okvir te dva od četiri uspješna driblinga.

U zadnjim minutama utakmice pogodio je vratnicu.

Megy M. /Foto:screenshot

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Vedrana Rudan objavila da ima rak, već je operirana u Zagrebu

Vedrana Rudan objavila je da ima rak. Iz njezinog bloga može se zaključiti da je…

7 sati prije

Zorici Kondži zbog Tita zabranjen nastup na Euroviziji

Još malo nas dijeli od početka ovogodišnjeg Eurosonga na kojemu će hrvatsku predstavljati Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna,…

10 sati prije

Plenković: Imamo više od 76 ruku, a imamo i plan za manjine

Predsjednik HDZ-a i premijer tehničke vlade Andrej Plenković najavio je u ponedjeljak da će sutra…

11 sati prije