Kategorije Sport

Rakitić nakon El Clasica: Kakva luda noć, ponosan sam na Barcelonu

Širi dalje

IVAN RAKITIĆ je uz Lionela Messija junak Barcelone, koja je u 266. El Clasicu srušila Real u Madridu s 3:2 i izjednačila se s najvećim rivalom na ljestvici u borbi za naslov prvaka Španjolske.



Hrvatski reprezentativac zabio je prekrasan gol u 73. minuti, majstorski je s ruba šesnaesterca i doveo Barcelonu u vodstvo od 2:1.

Real je uspio izjednačiti s igračem manje, a onda je Messi u u sudačkoj nadoknadi osigurao pobjedu Barci. Rakitić je bio presretan nakon utakmice:

–  Prije samo četiri dana smo imali tešku utakmicu i utakmica je bila teška od početka. Mnogo je bilo kretanja u oba pravca, tempo je bio lud i zaista je bila luda cijela utakmica.

Mi smo jako zadovoljni zbog pobjede, želimo okrenuti stvari u La Ligi, pokazali smo da imamo jak karakter večeras. Povijesna je stvar igrati sa čovjekom poput Lionela Messija, on može ostati najbolji. Neće nam biti jednostavno, ali moramo nastaviti s ovakvim igrama – izjavio je Ivan Rakitić neposredno nakon El Clasica.

Tijekom večeri Rakitć je zahvalio na podršci:

– Kakva luda noć. Hvala svima na podršci, kao i navijačima na stadionu. Ovo je Barca. Trenutačno ulazimo u avion i vraćamo kući u Barcelonu. Hvala svima na porukama podrške, ponosan sam što sam dio ove momčadi. Nastavljamo dalje, jer zajedno možemo još više”, napiao je Rakitić.


Ivan Rakitic AMAZING GOAL 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Rijeka – Dinamo1:2 Modri preokretom srušili Rijeku, eurogol Petkovića

U derbi susretu 33. kola HNL-a, ali i cijele sezone, nogometaši Dinama su nakon preokreta…

5 sati prije

Jedan grad u bivšoj državi Tito je mrzio iz dna duše, uvijek ga je izbjegavao

Josip Broz Tito, doživotni predsjednik SFRJ, preminuo je 4. svibnja 1980.  godine. Tog dana na…

12 sati prije

Butalno pretukao političara SPD-a pa se predao. Policija šokirana kad su vidjeli tko je

Njemačkim se vlastima u nedjelju predao 17-godišnji tinejdžer, tvrdeći da je jedan od počinitelja nasilnog…

12 sati prije