Kategorije Sport

Škoro uzvratio HDZ-u zbog Penave, prozvali generala Miljenka Filipovića

Širi dalje

Domovinski pokret reagirao je na priopćenje Zajednice branitelja HDZ-a ‘Gojko Šušak’ koji su osudili posljednje izjave Ivana Penave i prozvali da njima daje nemjerljiv doprinos pokušajima radikalizacije društva…



Zajednica branitelja HDZ-a “Gojko Šušak” osudila je posljednji istup saborskog zastupnika Domovinskog pokreta Ivana Penave u u emisiji Bujica navodeći da on svojim opasnim izjavama daje nemjerljiv doprinos pokušajima radikalizacije društva opetovanim relativiziranjem pokušaj teškog ubojstva trojice policajaca na Markovom trgu. To smatraju izravnim udarom na demokraciju i slobodu.

Reagirao je i Domovinski pokret koji ističe da je priopćenjem protiv Penave, HDZ  još jednom pokazao da se ta stranka bori za stranačke interese i očuvanje vlastitih radnih mjesta, a pritom prozvali čelnika HDZ-ove zajednice, generala HV-a Miljenka Filipovića.

– S jedne strane, prozivaju Ivana Penavu koji se čistog obraza drznuo okrenuti leđa HDZ-ovoj kaljuži korupcije i lopovluka, a, s druge, prešućuju kako je čelnik Zajednice branitelja nagrađen, uhljebljen i rukopoložen na čelno mjesto u velikoj državnoj tvrtki, iako za to nije imao uvjete – navode iz Domovinskog pokreta u objavi na Facebooku.

Podsjetili su kako je predsjednik Zajednice branitelja HDZ-a ”Gojko Šušak” zaposlen na mjesto predstojnika Ureda za korporativnu sigurnost u HEP-u iako za tu funkciju nije imao potrebne uvjete. Napominju kako su o tome izvještavali mediji i to nikad nije demantirano.

– Navodno je upravo premijeru Plenkoviću bilo toliko važno zbrinuti Filipovića da su u HEP-u mimoišli redovne procedure, a sve s ciljem lakšeg utjecaja Središnjice na unosne poslovne procese vezane uz HEP – kažu u Domovinskom pokretu.

Poručili su kako je u kontinuiranoj borbi za očuvanje vlastitih radnih mjesta takvim ljudima samo nebo granica, ali i navode kako bi im bilo “bolje da se poklope po ušima i šute, jer ljudi sve vide”.

– Nadamo se da će doći i taj dan kada će se svi poput Filipovića dovoljno namiriti i sjašiti s leđa hrvatskom narodu. A dotad imamo Hrvatsku u kojoj su sigurna HDZ-ova radna mjesta, dok god je siguran Veliki vođa na poziciji moći. Moguće da Filipović između redaka poručuje kako želi Hrvatsku u kojoj je sigurno njegovo radno mjesto zbog kojeg će braniti šefa Plenkovića kao što je do kraja branio i Ivu Sanadera. A onda opet i sljedećeg koji dođe. A nakon njega opet sljedećeg, tko god bio. Bože, čuvaj Hrvatsku!  – zaključili su.

Zajednica branitelja “Gojko Šušak” pitala je Penavu u koje svrhe iskorištava tragediju na Markovom trgu, ali i sve žrtve Vukovara i stradalnike Domovinskog rata, na koje se bespravno poziva.

– Sam sebi dodjeljuje ulogu narodnog tribuna i stranačkog huškača, a stranka u kojoj se kao takav pronašao i snašao očito mu daje nesebičnu potporu u njegovoj suludoj misiji raspirivanja netrpeljivosti i unošenja nemira među Vukovarce pa i šire, umjesto da kao gradonačelnik Vukovara barem pokuša uspostaviti mir za koji smo se mi, hrvatski branitelji i dragovoljci Domovinskog rata, borili i ginuli – poručili su iz zajednice.

Pozvali su Penavu da se okane ‘ćorava posla’ i primite posla za koji je itekako dobro plaćeni.

( R.I. /Foto: pxll)


Širi dalje
Komentiraj

Najnovije

Osuđeni Trgovački lanac Plodine! Varali su kupce i muljali s popustima

Trgovački lanac Plodine  te direktor nabave proglašeni krivima i kažnjeni zbog varanja kupaca lažnim akcijskim…

22 minute prije

Bugarska bijesna zbog Milanovićeve izjave, veleposlanicu pozvali na razgovor

Izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića opet su izazvale diplomatski skandal. Bugarska je pozvala hrvatsku veleposlanicu u toj zemlji Jasnu Ognjanovac…

3 sata prije

Plenković o internoj anketi, pregovorima s DP-om i susretu s Milanovićem: Sve ste vidjeli…

Premijer Andrej Plenković rekao je u srijedu u Okučanima nakon obilježavanja 29. obljetnice vojno-redarstvene operacije…

4 sata prije