Kategorije Sport

VIDEO: Bayern poražen čak 5-1, njemački mediji vrište ‘Kovač, odlazi!’

Širi dalje

Njemački nogometni prvak Bayern iz Münchena, kojega vodi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač, u susretu je 10. kola doživio težak 1-5 (1-2) poraz na gostovanju kod bivše Kovačeve momčadi Eintrachta u Frankfurtu.



Bayern je gotovo čitav susret bio s igračem manje jer je već u 9. minuti isključen Boateng, a domaći su ubrzo poveli sa 2-0 preko Kostića (25) i Sowa (33).

Do poluvremena je na 2-1 smanjio Lewandowski (37) koji je tako zabio gol i 10. kolo zaredom, ali u nastavku su Abraham (49), Hinteregger (61) i Paciencia (85) potvrdili pobjedu Eintrachta.

Težak poraz i novi je to udarac na status Nike Kovača u Bayernu, a neki njemački mediji najavljuju da mu otkaz visi u zraku. “Kovač odlazi”, već pišu njemački portali i vrše dodatni pritisak na Hrvata o kojem se piše sve najgore

Sve je po lošem krenulo za Niku Kovača protiv njegove bivše momčadi već u 8. minuti kad je Jerome Boateng dobio izravan crveni karton. Od tog trenutka Eintracht je proigrao, Kostić i Sow zabili su golove i odveli momčad na dva gola prednosti.

Ipak, Bayern se nije predao pa je na račun genijalnosti Roberta Lewandowskog  koji je smanjio na 2:1.

U drugom poluvremenu dogodio se potop Bavaraca. David Abraham potvrdio je da domaćini žele danas samo “puni skalp”, taj branič zabio je u 49. minuti i povisio na visokih 3-1. Ako je bilo dvojbi, čini se da ih više nije bilo od 61. minute. Upisao se i Martin Hinteregger, koji je povisio na 4-1.

Peti pogodak dodao je Goncalo Paciencia, čovjek koji je zaradio isključenje Boatenga u 10. minuti! Ivan Perišić ostao je na klupi Bayerna

Bayern je nakon ovog poraza četvrti na ljestvici sa 18 bodova, četiri manje od vodeće Borussije iz Moenchengladbacha, dok je Eintracht šesti s bodom manje.

Vodeći sastav lige kao gost je nadigrao Bayer iz Leverkusena sa 2-1 (2-1). Strijelci za sastav iz Moenchengladbacha bili su Wendt (18) i Thuram (42), dok je za domaće pogodio Volland (25).

Josip Brekalo igrao je od 79. minute za Wolfsburg koji je izgubio sa 0-3 (0-0) na gostovanju kod Borussije u Dortmundu. Golove za domaće postigli su Hazard (52), Guerreiro (58) i Goetze (88-11m).

Rezultati by SofaScore

R.I. Hina

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Stanković se požalio: “Zoran Milanović me nazvao i izvrijeđao”

Emisija "Nedjeljom u 2" u nedjelju se emitirala po 1000. put, a novinar, urednik i…

7 sati prije

Procurile sudačke kartice. Nije za vjerovati, ali jedan sudac proglasio pobjedu Furyja

Poslije više od četvrt stoljeća svijet ima apsolutnog teškaškog boksačkog prvaka po pobjedi  Oleksandra Usika…

11 sati prije

Hrvat koji je sparirao Furyjem: Sudac je trebao je pustiti Usuka da nokautira Furyja

Oleksandr Usik sinoć je ujedinio sve teškaške titule pobjedom protiv Tysona Furyja podijeljenom odlukom sudaca.…

12 sati prije