Kategorije Sport

VIDEO: Potop Kovača u Münchenu, u Allianz Areni poniženi od Mönchengladbacha (0:3)

Širi dalje

Niko Kovač je teškoj situaciji i velikoj krizi. Njegov Bayern je izgubio na Allianz Areni od Borussije Mönchengladbach s 0:3 u sedmom kolu Bundeslige te njemački prvak sada ima četiri boda manje od vodeće Borussije Dortmund. 



Hrvatski trener poslije odličnog starta u sezoni nije uspio pobijediti ni u četvrtoj utakmici zaredom, uz po dva remija (kod kuće s Augsburgom i Ajaxom) i poraza kod Herthe i sada od Mönchengladbacha. Zbog toga je pod velikim pritiskom, a u momčad ne vlada dobra atmosfera te igrači sve više okreću leđa bivšem izborniku Hrvatske.

 

https://twitter.com/BUNDESLIGADOS/status/1048628231740506112?ref_src=twsrc%5Etfw

Prvo je Alassane Plea prekrasno pogodio donji desni kut s ruba šesnaesterca u 10. minuti za vodstvo gostiju. Potom je Lars Stindl u 16. minuti iskoristio pogrešku protivničke obrane te utišao tribine za 2:0.

U 88. minuti Patrick Hermann, koji je nakon kornera primio loptu, postigao je gol za 3:0. Sudac Frank Willenborg provjeravao je VAR zbog mogućeg igranja rukom, no nakon pregledane snimke samo je potvrdio svoju odluku.
https://twitter.com/BUNDESLIGADOS/status/1048628231740506112?ref_src=twsrc%5Etfw
Kovač je sjajno krenuo u sezonu, vezao sedam uzastopnih pobjeda i osvojio njemački Kup protiv svoje bivše ekipe Eintrachta (5:0) u velikom stilu. Sve je izgledalo jako dobro do utakmice s Augsburgom (1:1), a tri dana kasnije stigao bolan poraz u Berlinu od Herthe (2:0).

 

https://twitter.com/BUNDESLIGADOS/status/1048640630128357377?ref_src=twsrc%5Etfw

Upalili su se alarmi u redovima aktualnog prvaka, a Kovač nije uspio popraviti stanje ni u Ligi prvaka gdje je pred svojim navijačima ponovno remizirao (1:1) s Ajaxom. Pritisak je postao sve veći, a u javnost su nezadovoljstvo iznijeli i sami igrači, dok je bivši hrvatski izbornik dobio kritike i od klupskih čelnika.

Danas su svi protiv Mönchengladbacha očkivali pravi Bayern, završilo je s nestvarnih 0:3 pa je trenerska pozicija Nike kovača ozbiljno uzdrmana.


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od
Tagovi Niko Kovač

Najnovije

Ovacije Modriću na krcatom Bernabeu. Ovo nije uspio još niti jedan igrač Reala

Modrić je u prvom poluvremenu dobio gromoglasne ovacije prepunog Santiaga Bernabeua. Realovi navijači izvikivali su…

1 sat prije

Kaos u tramvaju, potukla se dva starija muškaraca – video

Zagrebački tramvaj broj 6 danas je bio poprište tučnjave dvojice starijih muškaraca. "J**o ti pas…

2 sata prije

Plenković: ‘Ovo je treći predsjednik SDP-a kojeg sam pobijedio. I njega i strica’

Predsjednik Vlade Andrej Plenković sudjeluje na svečanom otvorenju obnovljene dvorane 'Pietro Ciscutti' Istarskog narodnog kazališta-Gradskog…

2 sata prije