Kategorije NaslovnaSport

VIDEO Smireni Luka izgubio živce: Evo zbog čega su Slovenci ‘poludjeli’ na Modrića

Širi dalje

LUKA MODRIĆ odigrao je  sjajnu utakmicu u pobjedi Reala nad Manchester Cityjem i plasirao se u svoje drugo finale Lige prvaka, a osim odlične igre pažnju javnosti u susjednoj Sloveniji izazvao je i ponašanjem na klupi.



Svjetski mediji puni su hvale za hrvatskog reprezentativcima, proglasili su ga igračem utakmice, nahvalio ga je i trener Zidane, a kad je zamijenjen u 86 minuti cijeli stadion digao se na noge i ovacijama ispratio s terena.

Dan poslije zabilježi smo naslov koji je najbolje oslikavao Modrićevu igru::  ”Treba ti cijela momčad, specijalci i sva sreća Irske da oduzmeš loptu Luki Modriću”

Umjesto njega ušao Mateo Kovačić a posljednje minute na klupi Modrić je teško je proživljavao. Rezultat je još uvijek bio aktivan, jedan gol mogao je sve promijeniti i nervoza je kod realovaca rasla.

Da je Luka bio ‘u igri’ i kada je zasjeo na klupu pokazuje i ova snimka na kojoj je Modrić poludio na suca Skominu jer nije sudio prekršaj na Ronaldu, a snimka je otkrila da mu je nešto i dobacio.

Slovenski mediji zbog toga su ”poludjeli”, tvrde da mu je hrvatski nogometaš ”opsovao slovensku majku”. Taj su njegov čin proglasili sramotnim…


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od
Tagovi Luka Modrić

Najnovije

Milanović: Hvala i slava partizanima!

U selu Lipa, na sjeverozapadu Primorsko-goranske županije, u blizini granice sa Slovenijom, danas je komemorativnim…

8 sati prije

Španjolci pišu: Modrić je donio odluku! Zna se gdje želi igrati sljedeće sezone

Luka Modrić, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i 'desetka' madridskog Reala aktualni ugovor s kraljevskim klubom…

8 sati prije

Gvardiol otkrio najstresniji detalj karijere: “Tresao sam se kao prut. Bilo je, uh…”

Joškp Gvardiol je dao interevju za službene kanale društvenih mreža Manchester Cityja. U intervjuu je…

8 sati prije