Kategorije NaslovnaSport

VIDEO: Težak pad Bojana Bogdanovića, zaradio potres mozga

Širi dalje

Bojan Bogdanović teško je pao tijekom treće četvrtine utakmice protiv Slovenije. Iako je ostao na klupi reprezentacije, više nije ulazio u igru.



Pet minuta i 53 sekunde prije kraja treće četvrtine naš najbolji strijelac udario je snažno glavom u parket nakon prekršaja Joksimovića koji je pokušao blokirati njegovo zakucavanje.

“Čulo se da je teško pao i jako udario. Liječnicu su preporučili da ne ulazi u igru. Nisu bezveze to rekli, ali znat ćemo realno stanje tek kad dobijemo nalaze pretrage. No, nakon toga me još pet puta tražio da uđe u igru. Znate kakav je Bojan, koliko je tvrdoglav i pozitivan lik, koji bi dao sve da uđe u igru. No, ne postoji taj rezultat koji bi dopustio da se nečije zdravlje ugrozi”, rekao je izbornik Velimir Perasović.

Nakon ozljede Bojan se na klupi s rezervnim igračima zadržao još neko vrijeme, a potom je u pratnji liječnika odveden na pretrage u bolnicu sa sumnjom na potres mozga

Nakon susreta liječnici reprezentacije rekli su da je Bojan dezorijentiran te se strahuje da je u pitanju lakši potres mozga.

Pitanje je hoće li ga Velimir Perasović imati na raspolaganju u nedjeljnoj utakmici protiv Grčke. Više će se znati ujutro nakon obavljenih liječničkih pretraga.

 

M.R./Foto/video:hrt


Širi dalje
Komentiraj

Najnovije

Jedan grad u bivšoj državi Tito je mrzio iz dna duše, uvijek ga je izbjegavao

Josip Broz Tito, doživotni predsjednik SFRJ, preminuo je 4. svibnja 1980.  godine. Tog dana na…

48 minuta prije

Butalno pretukao političara SPD-a pa se predao. Policija šokirana kad su vidjeli tko je

Njemačkim se vlastima u nedjelju predao 17-godišnji tinejdžer, tvrdeći da je jedan od počinitelja nasilnog…

1 sat prije

Trpimir Goluža: “Trnjanski kresovi” i filoustaše

Teret indoktrinacije, nelustrirana i glorificirana totalitarna prošlost te povijesni lomovi nacionalne politike najbolnije se u…

2 sata prije