Kategorije Vijesti

Beljak se okomio na branitelje: Milanović je dvije godine trpio šačicu pijanaca, ja ne bih ni 24 sata!

Širi dalje

U četvrtak je u Kalniku održana Programska skupština Gradske organizacije HSS-a Križevci i Općinske organizacije HSS-a Općine Kalnik.



Programskoj skupštini nazočili su predsjednik HSS-a Krešo Beljak, zamjenik predsjednika HSS-a i saborski zastupnik Davor Vlaović, saborski zastupnik i tajnik HSS-a Željko Lenart i drugi istaknuti HSS-ovci te gosti iz SDP-a, pipe prigorski.hr

Govoreći napadima na njega Krešo Beljak

rekao je kako je  to dokaz da je HSS bitna stranka u Hrvatskoj.

– Predsjednički izbori su pokazali da ozbiljna situacija može probuditi nadu za promjenama. Mene napadaju već četiri godine i ne bi HSS bio danima u medijima da HSS nije bitan.

Ključno ja partnerstvo HSS-a i SDP-a na državnoj razini da HDZ napokon izgubi izbore i zato me napadaju. Ispričao sam se za bedastoću za koju me napadaju i cijela država govori da je Beljak odobravao ubojstva UDBA-e hrvatskih političkih emigranata. To nisam nikad rekao, govorio sam o ubojstvima fašista – kazao je Beljak.

Beljak je rekao kako je njegov prijatelj Zoran Milanović dvije godine trpio šator šačice pijanaca u Savskoj.

–  Da sam bio ministar ili premijer to nepoštivanje zakona, ustava, propisa ne bi trpio 24 sata – rekao je Beljak i napomenuo kako nema hrvatskog generala koji nije multimilijuner.

–  Je li Čermak taj poznati hrvatski poduzetnik, a koristio je poziciju generala. Krstičevićeve firme rade za ministarstvo. Svi su vezani – istaknuo je Beljak i dodao kako je HRT javni servis HDZ-a.

Beljak je napomenuo kako bi Marijana Petir bila u Europskom parlamentu samo da je šutjela.

–   Da su svi ostali u HSS-u bili bi danas na 7-8 posto.

Pri kraju su sporazumi sa SDP-om i imat ćemo 15 mjesta na listama i to je praktički pri kraju i imat ćemo blok koji preuzima odgovornost za budućnost Hrvatske – istaknuo je HSS-ov čelnik.

R.I. Foto:prigorski.,hr

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od
Tagovi krešo beljak

Najnovije

Vedrana Rudan objavila da ima rak, već je operirana u Zagrebu

Vedrana Rudan objavila je da ima rak. Iz njezinog bloga može se zaključiti da je…

38 minuta prije

Zorici Kondži zbog Tita zabranjen nastup na Euroviziji

Još malo nas dijeli od početka ovogodišnjeg Eurosonga na kojemu će hrvatsku predstavljati Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna,…

3 sata prije

Plenković: Imamo više od 76 ruku, a imamo i plan za manjine

Predsjednik HDZ-a i premijer tehničke vlade Andrej Plenković najavio je u ponedjeljak da će sutra…

5 sati prije