Kategorije Vijesti

Bivši predsjednički kandidat isplatio božićnicu o kojoj drugi mogu samo sanjati

Širi dalje

Djelatnici tvrtke EcoCortec ovu će godinu sigurno dugo pamtiti. Isplaćena im je božićnica u maksimalnom dopuštenom koji je odobrila Vlada RH u iznosu od 7500 kuna. Iznos je to koji je sigurno razveselio radnike ove tvrtke u Belom Manastiru.



– Pričalo se o isplati božićnice, ali da će biti isplaćeno 7500 kuna, nisam ni sanjao – ispričao je za Glas Slavonije jedan od radnika EcoCorteca nakon prigodne svečanosti u tvornici

Prosječna plaća u tvornici koja proizvodi biorazgradivu foliju te foliju za zaštitu od korozije je na razini zagrebačkih (cca 7.000 kuna)  i osjetno više nego u tom dijelu Hrvatske.

Božićnica kao znak zahvalnosti

Inače, vlasnik EcoCorteca je bivši predsjednički kandidat Boris Mikšić, nije mogao doći na proslavu pa je radnicima uputio pismo u kojemu stoji kako mu je drago što je u mogućnosti darovati božićnicu do maksimalno dopuštenog iznosa koji je odobrila Vlada RH.

– To je simboličan znak zahvalnosti za vaš naporan rad i izvrsne rezultate – istaknuo je Mikšić podsjetivši kako je ovo dvanaesta godina otkako je EcoCortec započeo s radom u Belom Manastiru, dokazavši isplativost ulaganja u Baranju.

A Hrvati glasali za Mesića

Naglasio je kako je ponosan na ulaganje u greenfield investiciju, donoseći tako posao i prosperitet u Beli Manastir, kako bi mladi i oni nešto stariji ostali u svojim domovima dok drugi odlaze u inozemstvo na bolje plaćana radna mjesta.

Kad ovo vidimo može nam još više biti žao što je HDZ prevario Borisa Mikšića, pokrao mu glasova u korist Jadranke Kosor koja je u drugom krugu uvjerljivo izgubila od Stjepana Mesića.

Na predsjedničkim izborima 2005. godine “Dečko s Trešnjevke” osvojio 400.000 glasova te mu je za dlaku promakao ulazak u drugi izborni krug.

M. Marković/Foot: EcoCortec

 

 


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Uhićen Gerard Depardieu, 15 žena ga optužilo za seksualno nasilje

Slavni francuski glumac Gerard Depardieu (75) priveden je zbog optužbe za seksualni napad, pišu francuski…

26 minuta prije

Mesić: Ne može se stvoriti Velika Srbija, oni su mala država na Balkanu

Stjepan Mesić je tijekom boravka u Prištini, na skupu PanAlbanci-Inter-Balkan-Euroatlantik, izjavio da se Velika Srbija…

1 sat prije

Rijeke pravde i pravednici, analiza jednog poraza

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović u Kninu je 7. travnja 2024., deset dana prije izbora,…

3 sata prije