Kategorije Vijesti

Fortenova o nasilnom direktoru: Takvo ponašanje bit će kažnjeno

Širi dalje

Na privođenje zamjenika predsjednika Upravnog odbora i neizvršnog direktora Fortenova grupe (bivši Agrokor) Miodraga Borojevića zbog nasilja u obitelji, reagirali su iz Fortenova grupe te su, na upit tportala, osudili svaku vrstu nasilja.



Osuda svake vrste nasilja i neprihvatljivost kršenja bilo čijih temeljnih ljudskih prava ugrađena je u vrijednosti i etički kodeks Fortenova grupe, odgovorili su na upit tportala iz Grupe.

“Nasilje je u dubokoj suprotnosti s našim kompanijskim i osobnim vrijednostima”, rekli su u zajedničkoj izjavi predsjednik Upravnog odbora Maksim Poletaev

i glavni izvršni direktor i član Upravnog odbora Fortenova grupe Fabris Peruško te dodali kako će svako ponašanje bilo koga iz Fortenova grupe koje nije u skladu s etičkim kodeksom i vrijednostima kompanije biti na odgovarajući način sankcionirano.

Miodrag Borojević, predsjednik Upravnog odbora i neizvršni direktor Fortenova grupe, prošlog je tjedna priveden zbog nasilja u obitelji. Policija je još 31. siječnja intervenirala je u obiteljskom stanu u zagrebačkom Središću. Borojević je odmah priveden i preventivno zadržan.

Dan kasnije, nakon noći provedene u pritvoru, prepraćen je kod nadležnog suca, koji ga je proglasio krivim, novčano kaznio i uveo mjeru zabrane pristupa supruzi. Nakon toga je pušten na slobodu.

R.I. /Foto: pxll


Širi dalje
Komentiraj

Najnovije

Deur: Surđivao je sa Sorošem, nudio se Feralu, a danas glumi desničara

Na izjavu Nine Raspudića  "prije bih se poturčio nego podržao Plenkovićev HDZ", reagirali su iz…

8 sati prije

Osuđeni Trgovački lanac Plodine! Varali su kupce i muljali s popustima

Trgovački lanac Plodine  te direktor nabave proglašeni krivima i kažnjeni zbog varanja kupaca lažnim akcijskim…

10 sati prije

Bugarska bijesna zbog Milanovićeve izjave, veleposlanicu pozvali na razgovor

Izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića opet su izazvale diplomatski skandal. Bugarska je pozvala hrvatsku veleposlanicu u toj zemlji Jasnu Ognjanovac…

13 sati prije