Kategorije Vijesti

HDZ pobrojao sve štete koje Milanović čini Hrvatskoj! “Udbaška pudlica i provokator!”

Širi dalje

Na Milanovićevu jutrošnju izjavu u kojoj je prozvao premijera Plenkovića da je huškao ljude na njega, reagirali su iz HDZ-a i optužili da opet laže. Pobrojali su sve štete koje je Milanović učinio Hrvatskoj.



“Titov gardist Zoran ‘Lex Perković’Milanović – ničim izazvan, ali očito politički opterećen svojom prošlosti – lažima o drugima opet nastoji retuširati činjenice o sebi: u Beogradu je kao SKOJ-evac od najvećeg povjerenja ušao u partiju pljujući po komunistima iz Hrvatske da nisu dovoljno “revni”.

Kao SDP -ov premijer bio je spreman posvađati Hrvatsku s Njemačkom, Europskom unijom i cijelim demokratskim i civiliziranim svijetom samo kako bi spasio udbaške zločince.

I danas kao udbaška pudlica i provokator izvršava svoje zadatke: nastoji prevesti Hrvatsku sa Zapada u “ruski svet”, posvađati Lijepu Našu sa saveznicima i partnerima iz EU-a, NATO-a i SAD-a i spriječiti Vladu RH da zastarjelu sovjetsku vojnu tehnologiju zamijeni onom modernom i zapadnom.

Bacao je i klipove pod ulazak Hrvatske u Schengen, a njegov SDP/MOST kopao je rukama i nogama da se zaustavi LNG terminal kako bi Hrvatska  ostala ovisna o ruskom plinu.

Osim toga, vrijeđao je svakodnevno visokog predstavnika kako bi ga spriječio da pomogne Hrvatima u BiH. Milanović više ne hoda u crvenom šuškavcu, ali i dalje radi za Komšića. Takvi kao on u hrvatskoj su se političkoj emigraciji nazivali „mućci“ – bili su to pod krinkom radikalizma ubačeni Udbini provokatori i cinkeri.

M. Marković /Foto:pxll


Širi dalje
Komentiraj
Podjeli
Objavljeno od

Najnovije

Deur: Surđivao je sa Sorošem, nudio se Feralu, a danas glumi desničara

Na izjavu Nine Raspudića  "prije bih se poturčio nego podržao Plenkovićev HDZ", reagirali su iz…

13 sati prije

Osuđeni Trgovački lanac Plodine! Varali su kupce i muljali s popustima

Trgovački lanac Plodine  te direktor nabave proglašeni krivima i kažnjeni zbog varanja kupaca lažnim akcijskim…

15 sati prije

Bugarska bijesna zbog Milanovićeve izjave, veleposlanicu pozvali na razgovor

Izjave hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića opet su izazvale diplomatski skandal. Bugarska je pozvala hrvatsku veleposlanicu u toj zemlji Jasnu Ognjanovac…

18 sati prije